felesegemkepe 1 14 768x432 1 768x400

 

James, aki egy hétre egy szemináriumra ment, mélyen érezte a felesége, Rachel hiányát. James arra kérte Rachel-t, hogy küldjön neki egy fotót, hogy közelebb érezhesse magát hozzá, még ha kilométerek is választják el őket. Rachel úgy döntött, hogy egy régebbi fotót küld Jamesnek, egy olyan időszakból, amikor még úgy gondoltam hogy sokkal előnyösebben nézett ki — visont ekkor még a régi barátjával volt együtt. A fotón mosolygósan ült az autóban, de…

Az ablakban látható tükörkép elárulta. Az ex-barátja, aki a képet készítette, egyértelműen látszott a tükörképen. Amikor James megkapta a fotót, először örült, hogy láthatja felesége mosolygós arcát. Azonban, amikor alaposabban megvizsgálta a képet, az ablakban lévő tükörkép egy olyan alakot mutatott, amely rettenetesen felháborította.

A megcsalás és harag keverékétől vezérelve James meggondolatlan döntést hozott. Felhívta ügyvédjét, és utasította, hogy kezdje el a válópert. Az a fájdalom, hogy Rachel látszólag az ex-barátjával volt, elnyomta minden racionális gondolatát.

Eközben Rachel, aki nem volt tisztában a kirobbantott viharral, izgatottan várta James válaszát. Ahogy teltek az órák válasz nélkül, megbánta impulzív döntését, hogy egy régi fotót küldött. Rájött, hogy mennyire súlyos a hibá tkövetett el.

Amikor James végre felhívta, a hangjában érezhető volt a feszültség. Rachel, aki remegett a félelemtől és bűntudattól, hallgatta, ahogy James csalással vádolja őt. Bizonytalan hangon felfedte az igazságot, elmagyarázva azokat az érzéseit, amelyek a régi fotó elküldéséhez vezettek, hogy miért gondolta úgy, hogy jobb ha egy régebbi képet küld.

James, aki a harag és megértés között vívódott, hallgatta, ahogy Rachel megnyitja a szívét. Elhatározták, hogy nyílt beszélgetést folytatnak érzéseikről, bizonytalanságaikról és a kommunikáció fontosságáról a házasságukban.

 

Az incidens, amely félreértésekből és kimondatlan bizonytalanságokból származott, fordulóponttá vált James és Rachel számára. Ahelyett, hogy folytatták volna a válást, úgy döntöttek, hogy szembenéznek a problémáikkal, és terápiát keresnek.

forrás