furdokad956369435 5573078819784760698 n

Emily élete váratlan fordulatot vett, amikor egy üzenet a férjének a  fürdőkád dekorációs paneljének javításáról pánikszerű választ váltott ki. “NEEEE! Ne merészeld megérinteni vagy belenézni. SOHA.” Kíváncsi Emily nyomozni kezdett, és egy borítékot talált elrejtve a panel mögött. Belül egy ultrahangkép volt azzal a felirattal: “Apa, hamarosan találkozunk.”

Megdöbbenve és megsértve Emily felbérelt egy magánnyomozót, Samet, hogy kiderítse az igazságot. Egy héttel később Sam kiderítette, hogy David, a férje, viszonyt folytatott kolléganőjével, Lisával, aki hat hónapos terhes volt. Árulva és összetörve Emily elhatározta, hogy cselekszik.

Emily születésnapi partit tervezett Davidnek egy rejtett céllal. A tortán egy ultrahangkép volt azzal a felirattal: “Apa, hamarosan találkozunk.” Amikor a vendégek felhördültek, azt gondolva, hogy ez egy meglepetés terhességi bejelentés, Emily felfedte az igazságot: “David apa lesz, de az anya a szeretője, Lisa.”

A ünnepi hangulat eltűnt. David arca elsápadt, és Lisa zavarban volt. A barátok és a családtagok megdöbbentek, és David főnöke, Flanagan úr kifejezte csalódottságát, és találkozót kért Daviddal és Lisával, hogy megvitassák jövőjüket a cégnél.

 

Emily, eltökélten a továbblépés mellett, közölte Daviddal, hogy vége. Összepakolt és átköltözött barátnőjéhez, Jessicához, aki támogatta őt a nehéz időszakban. David könyörgései és ígéretei ellenére Emily kitartott. Felvette a kapcsolatot egy ügyvéddel, és megkezdte a válási folyamatot.

Barátai és családja segítségével Emily újrakezdte az életét. A munkára, hobbijaira és önmaga felfedezésére összpontosított, és egyedül is elutazott a hegyekbe, hogy békére leljen.

forrás