noelfoglalnaehlyet4353453

A nő a szokása repülőra ült, hogy a családjával töltse a karácsonyt, tisztában volt a kényelem fontosságával, különösen az ő mérete miatt. Ezért mindig tartalék ülést foglalt a járatokon, hogy biztosítsa a megfelelő teret.

A bejelentkezés és a beszállás során minden simán ment, amíg nem találta magát egy 18 hónapos gyermekkel ülő nő mellett.

Bár mindketten kifizették a helyüket, hogy biztosítsák saját kényelmüket, megkérték, hogy adja fel az egyik ülését a gyermek számára. Ő azonban kitartott a döntése mellett, és ragaszkodott a kifizetett helyekhez.

A helyzet felkeltette a figyelmet, és egy légiutas-kísérőnek kellett  közbeavatkoznia az elmérgesedő ehlyzet miatt.  A légiutas-kísérő megértette a nő álláspontját, viszont a gyermek anyja végig dühös pillantásokkal és passzív-agresszív megjegyzésekkel sértegette őt.

A döntésének megerősítése érdekében a nő a Reddithez fordult, ahol a vélemények megoszlottak.

Néhányan megértéssel viseltettek iránta, és elismerték a saját kényelem prioritását, míg mások kritikával illették az anyát, amiért nem vásárolt ülőhelyet a gyermekének, és várt, hogy valaki más felajánlja a helyet.

Végső soron a dilema kérdéseket vet fel a személyes térrel, a követelőző hozzáállással és a társadalmi elvárásokkal kapcsolatban.

Míg egyesek szimpatizálnak az anya kényelmes utazás iránti vágyával, mások azt állítják, hogy neki kellett volna vállalnia a felelősséget, hogy biztosítson megfelelő helyet a gyermekének.

Neked mi a véleményed erről? Írd meg a véleményed a kommentekben!

forrás