sokkoloelvaltams 768x405 1 768x400

Meglepődve és összezavarodva nagyított bele a képbe, hogy ellenőrizzem biztosan jól látok e.

Ám az igazság egyértelmű volt: egy másik férfi fényképezte le Miát. Ez a felfedezés nagyon megrázott, mégis hogy lehet ez. A házasságukba vetett bizalmam végleg megingott. nem tudtam elfojtani a haragomat. Kérdőre vontam Miát a fotóról. Mia is meglepődött, és azt válaszolta, hogy ez az egy barát hibája volt, nem gondolta, hogy ez helytelen.

Nem ez vot az első gyanús eset, emiatt a bizalom végleg véget ért közöttünk. Később mivel gyanút fogtam követtem reggel  a munkába menet Miát és kisvértatva láttam, ahogy beszáll a "barátja" kocsijába és megcsókolják egymást.



Elárultva éreztem magam, nem tudta elképzelni, hogy ebben a házasságban maradjak. Azok a meghitt pillanatok, amelyeket megosztottunk egynással megszűntek, és egy másik férfi képe, aki Miát fényképezte és csókolta, vette át a helyét az emlékeimben. hamarosan úgy döntöttem, hogy elválok Miától.

Az az erős kötelék, amely egykor közöttünk volt, megtört, mindez egy fotó miatt.

A bizalom és a hűség törékeny dolgok, rövid idő alatt is széteshetnek kapcsolatok váratlanul. A történet mindenkinek emlékeztetető lehet arra, hogy az őszinteség fontos, hogy megőrizzük a különleges pillanatokat egy házasságban.