azanyaa1233




Lauren Wall élete drámai fordulatot vett, amikor felfedezte férje, Paul hűtlenségét. A fájdalom mélyebbé vált, amikor kiderült, hogy édesanyja, Julie is érintett a történetben.





A Megdöbbentő Felfedezés

Wall élete összeomlott, amikor szembesítette férjét a gyanújával. Paul elsápadt, de nem hajlandó volt megmutatni a telefonját. Rövid időn belül elhagyta őt és közös, 7 hónapos lányukat. “Amikor Wall szembesítette férjét, elsápadt, de nem mutatta meg a telefonját, inkább nem sokkal később elköltözött, és a 7 hónapos lányukat és feleségét is elhagyta” – így emlékezett vissza a történtekre Wall.

Egy Anya és Férje Közötti Titkos Kapcsolat




A történet azonban nem ért véget Paul távozásával. Kiderült, hogy Wall anyja, Julie és Paul között titkos kapcsolat alakult ki. “Az anyja, Julie és a férje, Paul mindig jól kijöttek egymással, sokat nevettek, de a nő nem gondolta, hogy bármi oka lenne emiatt gyanakodni. Egészen addig, míg a férfi el nem hagyta, és 9 hónappal ezután az anyja meg nem szülte a közös gyereküket” – mondta Wall.

Az Elárulás Mély Sebei

Julie eleinte tagadta, hogy Paul lenne az apa, de miután összeköltöztek, már nem volt értelme tagadni. Lauren Wall úgy döntött, hogy soha többé nem akar velük találkozni. Azonban öt évvel később, amikor meghívót kapott Paul és Julie esküvőjére, kénytelen volt szembenézni a múlttal. “És bár nem akart elmenni, a férfival közös lányuk miatt megtette, bár mennyire fájt neki” – mesélte Wall.

A Megbocsátás Nehézsége

Wall, akinek azóta újra rátalált a szerelem, és negyedik gyermekét várja, továbbra is küzd a bizalom hiányával. “ELMENTEM ÉS MEGNÉZTEM, AHOGY AZ ANYÁM HOZZÁMEGY A FÉRFIHOZ, AKIHEZ ÉN ÖT ÉVVEL KORÁBBAN” – idézte fel a fájdalmas pillanatot. Az anya később próbálta helyrehozni a dolgokat és bocsánatot kért, de Wall nehezen tudja elfelejteni a történteket.