ferfiakgyereke 700x467




Olvasónk saját történetével szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy egy elhanyagolt férfibaj is lehet a gyermekáldás gátja.





Csaba saját bevallása szerint úgy csinált mindent, ahogyan az meg van írva: két évig udvarolt egy lánynak, majd megkérte a kezét, összeházasodtak, és megbeszélték, hogy mikortól adnak esélyt a gólyának, hogy egy bájos kisfiúval vagy kislánnyal ajándékozza meg őket. Ilyenkor a nők szájából gyakran hangzik el a „próbálkozunk” kifejezés, mert a nők tudják, hogy a gyermekáldás csak elsőre hangzik egyszerűnek, ahhoz, hogy sikerüljön, számos tényezőnek kell teljesülnie.  

És kedves férfi társak, nem kizárólag az erekcióra gondolunk, bár igen, az szintén lényeges eleme a dolognak. Csaba és párja úgy volt vele, hogy nem erőltetik a dolgot, nem számolgatnak és időzítenek, pusztán csak nem védekeznek többé. Természetesen történetünk főhőse figyelt arra, hogy egészségesen étkezzen, illetve úgy döntött, hogy káros szokásoktól is megszabadul. Eljárt futni, és negyedévente egyszer evezni is elment a Dunára a barátaival.

Hiába vártak




A gyermekáldás azonban nem akart összejönni. Úgy tűnt, hogy a gólya, amire várnak, valahol eltévedt Afrika fölött, vagy egyáltalán nem akar visszajönni onnan Magyarországra. És közben több ismerősüknél is megszületett a vágyott baba. Tejfakasztóra, keresztelőre és első születésnapokra jártak, de náluk semmi sem történt. Egy nap Csaba párja azt mondta, hogy muszáj elmenniük az orvoshoz, mert valamelyikükkel baj van.