síirono girl




Egy budapesti nő, Anna a Tinderen ismerkedett meg álmai pasijával, Mátéval. Hamarosan egymásba szerettek, és Anna úgy érezte, Máté őszintén szereti őt. Azonban fél év után egy véletlen folytán kiderült, hogy Máténak kettős élete van...





Anna elmesélte, hogy Máté rendkívül figyelmes és kedves volt vele. Gyakran randiztak, kirándultak, sőt még Anna két kislányával is megismerkedett. Anna úgy érezte, Máté tökéletes társ, és már a közös jövőt tervezgették.

Egy napon Máté rosszul lett, és azt mondta Annának, hogy kórházba kell mennie. Anna aggódva hívta a kórházat, de kiderült, hogy Máté nem is volt ott. Ekkor Anna barátai gyanakodni kezdtek, és rábukkantak Máté Facebook-profiljára, amit Anna addig nem láthatott. Döbbenten vette észre, hogy a profil tele volt Máté és a másik családja, egy nő és két gyerek, közös fotóival.

Anna összetört, amikor rájött, hogy Máté hazugságokkal teli kettős életet élt. Elmondta, hogy voltak intő jelek, amiket utólag már észrevett: Máténak nem volt Facebook-profilja, amit Anna furcsának talált, sosem találkozott a szüleivel, és gyakran titokzatos telefonhívásokat kapott.




Anna tanácsa a társkeresőknek, hogy figyeljenek a megérzéseikre, és ne söpörjék a szőnyeg alá, ha valami nem stimmel. Ő maga is igyekszik továbblépni a traumán, és bízik benne, hogy egyszer még rátalál az igaz szerelemre.

 

A cikk további tanácsokat is tartalmazhat a Tinder-csalók felismerésére:

    • Ellenőrizd a profilját: Nézd meg a profilfotóit, és keresd meg a nevét a Google-on és a Facebookon. Ha gyanúsnak tűnik, ne swipelj jobbra.
    • Kérdezd ki a múltjáról: Beszélj vele a családjáról, a munkájáról és a hobbijáról. Ha nem hajlandó válaszolni a kérdéseidre, az intő jel lehet.
    • Találkozzatok nyilvános helyen: Az első randin ne menj el vele egyedül a lakására. Válassz egy nyilvános helyet, ahol sokan vannak.
    • Bízz a megérzéseidben: Ha valami nem stimmel, hallgass a megérzéseidre. Ne érezd magad kötelességnek randizni valakivel, akiben nem bízol.

A cikk kiemeli, hogy a Tinder-csalás egyre gyakoribb probléma, és fontos, hogy óvatosak legyünk, amikor online ismerkedünk. A fenti tanácsok betartásával minimalizálhatjuk a csalás esélyét.