beadtavalokeresetetftomiatt




Az egész akkor kezdődött, amikor Susan a feleség családi fotó készítésének napján rájött, hogy a férje évek óta hatalmas titkot rejteget, ami csak egy apró hiba miatt derült ki. Addigra Susan boldog volt és élvezte az életet. Őszintén hitte, hogy megvan az életkedve, amire mindig is vágyott. Ennek megünneplésére aznap délután úgy döntött, hogy családi fotózást tart.





Gyönyörű napsütéses őszi nap volt. A fákon már lassan hullani kezdtek a levelek, de az idő még mindig kellemesen meleg volt. John azonban nem tudta élvezni az időjárást. Idegesen játszadozott az ingével, miközben a fotósra várt. Susan számára ez nagyon furcsának tűnt, de úgy döntött, nem kérdez semmit. Azt viszont tudta, hogy John nem szerette a fényképeket vagy azt, hogy fotózzák.

Talán ez volt az oka a furcsa viselkedésének. De amikor a fotós megérkezett és közeledett feléjük, John elsápadt… A fotós szívélyesen üdvözölte a családot. Régebben is többször is meglátogatta Susant és Johnt, és a család mindig élvezte a társaságát. De amikor jelen volt, John hirtelen nem tudta, hogyan viselkedjen, mindig zavarba jött.

A feleség gyanakodni kezdett ezért miután megkapta a képeket jobban megvizsgálta őket.
Ekkor jött rá, hogy a férje valaki másba szerelmes. Az ujján lévő gyűrű nem az ő és Susan jegygyűrűje volt, hanem egy barátja gyerekkori ajándéka. Ez megerősítette a gyanúját.
Megnézte a férje számítógépét és a levelezésében olyan dolgot talált ami teljesen ledöbbentette. A jóképű fotós, aki sokszor meglátogatta őket, sokkal többnek bizonyult, mint egy családi barát és egyszerű fotós. Valójában Johnnak már egy ideje intim kapcsolata volt a fotóssal.
Susan évekig azt hitte, hogy egy olyan férfiba szerelmes akit ismer, akivel még a középiskolában találkozott. Aki ahogy most kiderült a férfiakat szereti. Susan zavartan becsukta a laptopját, és egy ideig üres tekintettel bámult maga elé. Aztán hirtelen rájött, hogy valójában mindennek van értelme…