janatkisbaba77




Janet Jackson és volt férje, Wissam Al Mana 2010-ben találkoztak, és nem sokkal később randizni kezdtek. Ők ketten 2012-ben jegyezték el egymást, egy évvel később pedig egy zártkörű esküvőn kötötték össze az életüket. Al Mana magánélet iránti vágya vezetett ahhoz, hogy titokban házasodtak össze.





A találgatások, miszerint Jackson első gyermekével terhes, 2016 áprilisában kezdtek el keringeni, miután elhalasztotta „Unbreakable World Tour”-ját. Az X-en egy videóban osztotta meg, hogy férjével a családjukra koncentrálnak.

Az énekesnő állítólag azt mondta, hogy férjével családot terveztek, és emiatt el kellett halasztania a turnéját. 2016 októberében Jackson megerősítette, hogy terhes, amikor megosztott egy babapocakos képet a People-lel, mondván: „Hálát adunk Istennek az áldásért.

Jackson viszonylag csendben maradt a terhességéről, de egy, a családhoz közel álló forrás szerint izgatottan várta első gyermekét. Az énekesnő idősebb testvére is beszélt kishúga anyasághoz vezető útjáról:




„Nagyszerű anya lesz, mert nagyon kemény, nagyon szigorú”.

2017. január 3-án Jackson képviselője megerősítette, hogy az énekes és Al Mana üdvözölték első gyermeküket, egy Eissa Al Mana nevű fiút. Az énekes stresszmentes szülésen esett át, és kényelmesen pihen.

Jackson 50 évesen hozta világra első gyermekét, ami sok online felhasználónak nem tetszett. Egyikük szerint „önző és felelőtlen” volt, hogy az énekesnőnek 50 évesen lett gyereke. „Igen, túl idős egy babához” – értett egyet egy másik személy. Mások azt mondták, hogy az énekesnőnek anyaként hiba volt ilyen későn gyermeket vállalni, mert „40 után” egy gyermek „nagyobb veszélynek van kitéve”.

Jackson rajongói azonban megvédték őt. Azt mondták, hogy a megjegyzések elfogultak, mert senki sem szidta Mick Jaggert, amikor 73 évesen megszületett a nyolcadik gyermeke. Egy rajongó megjegyezte, hogy Jackson megkapta „az első gyermekét, akire olyan régóta vágyott”, és nem kellene őt ezért szidni.

A rajongókat az is lenyűgözte, hogy Jackson fia milyen gyönyörűen néz ki, amikor posztolt egy képet róla és kisfiáról, miután épp felébredtek a szundikálásból. „Ez annyira imádnivaló” – írta egy rajongó. „Túl aranyos” – kommentálta egy másik rajongó. Amellett, hogy Jacksont és fiát „imádnivalónak ” nevezte, egy rajongó azt is írta, hogy „istenem anya mindjárt sírok, olyan gyönyörű "

Jackson élvezi az anyaságot. A kezdeti online kritikák ellenére nyíltan kifejezi a szülői munka örömét, és örömmel élvezi a hétéves kora előtt álló Eissával közös kalandjait.

via