micimackoagy




Mindenki másképp mutatja ki, mennyire szereti a családtagjait. Ha meglátod a gyönyörű és figyelmes “biztonsági ágyat”, amit egy férfi készített autista unokájának, te is átérzed a szeretet mélységét!





A tehetséges nagypapa egy vírusszerűen terjedő videóban mutatja be a 3 éves unokájának tervezett egyedi ágyat.

Az ágy “Micimackó” témájú, és a benne lévő szabványos kétágyas matrac kerekeken áll, így ki lehet húzni, hogy lepedőt lehessen cserélni és kitakarítani alatta. A felhasznált anyagok mindegyike lángálló, és a nagypapa konzultált a helyi tűzoltósággal, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az unokája számára tökéletesen biztonságos.

Belül birkózószőnyeggel van kipárnázva, hogy megelőzze az önkárosodást, van egy beépített Bluetooth hangrendszer, valamint egy megfordítható légventilátor, állítható LED-világítás és dupla megfigyelő kamerák. Az unoka annyira izgatott volt, amikor először meglátta, hogy sírva fakadt, amikor ki kellett szállnia!




Nyilvánvaló, hogy nincs két autista ember, akinek ugyanaz az igénye, de ez a nagypapa gondoskodott arról, hogy amit épített, az pontosan az unokájának megfelelő legyen.

“Leginkább olyan dolgokat tettem hozzá, hogy a lányom és a vejem számára minél könnyebbé tegyem az igényeinek kielégítését ezzel az eszközzel” – írta egy kommentben. “Ennyi az egész. Egy eszköz, ami megkönnyíti és békésebbé teszi az életét.”

A videójának pozitív visszhangja miatt fontolgatja, hogy más emberektől is vállal megbízást, akiknek a gyerekeire ráférne egy ilyen ágy! Nézd meg az alábbi videót, hogy mindent magadba szívj, és ne felejtsd el megosztani.