targy512247021822932 n

Ha 45 és 65 év között van? Készüljön fel egy sétára a múltban! Együtt idézzük fel az iskolai napokat és az egyedi tárgyakat, amelyek olyan különlegessé tették őket. Induljunk el az emlékek útján, és hagyjuk, hogy a nosztalgia kezdődjön!

**Vintage krétatartók – egy zenész legjobb barátja**

 

Ah, a zeneterem – egy hely, tele dallamokkal és harmóniákkal. Ki felejthetné el a régi megbízható krétatartót? Ha rajongója voltál a zenének, biztosan láttál már egy ilyen klasszikus eszközt akcióban. Azok a tanárok, akik a táblára írták a zenét, egyszerűen imádták ezeket.

Azok voltak a napok, amikor a táblára és a kréta csikorgó hangjára hagyatkoztunk, hogy a zene életre keljen. Sajnos, ezek a krétatartók ma már ritkaságok. De ó, milyen emlékeket hordoznak magukkal!

El tudja hinni, mennyit változott minden azóta? Hihetetlen gondolni azokra a régi eszközökre, amelyeket egykor az osztálytermekben használtak. Minden, a vintage krétatartóktól kezdve más nosztalgikus kincsekig, amelyek azóta már csak emlékekké váltak.

kretatartosxsqbkq2q51

Szánjunk tehát egy pillanatot arra, hogy értékeljük azokat a régi sulis napokat, és őrizzük meg az emlékeket, amelyeket maguk mögött hagytak. A vintage krétatartóktól kezdve a sok más elrejtett kincsig iskolai napjainkból, mind hozzájárultak ahhoz, hogy ma kik vagyunk.

forrás