bebinyomj 20240704 200832 526x381

Még a 1️⃣9️⃣8️⃣7️⃣ volt az, amikor a „Dirty Dancing” Swayze és Grey főszereplésével a képernyőkre került! 🎬🤩 A korszak klasszikusa lett és nézők millióit ejtette rabul! 💥👏 Ha láttad, akkor biztosan emlékszel a Babyre! 😍 A színésznő végre elárulta a kulisszák mögötti „igazságot”, amire a legtöbb rajongó nem volt felkészülve! 🫣🫢 A folytatásért – lásd a cikket! 👇 [ ]

Majdnem 4 évtized telt el a klasszikus film megjelenése óta, amely akkoriban igazán sikeres volt. Mondanom sem kell, hogy sem a színészek, sem a rendezők nem voltak „felkészülve” ekkora népszerűségre és a nagy hatásra, amit kiváltott.

Érdekes módon kezdetben úgy képzelték, hogy a szerepeket J. Parker vagy Sh. Stone és Val Kilmer játssza majd. Mégis Swayze és Grey lettek azok a szerencsések, akik zseniálisan vállalták a szerepeket. Nemrég a színésznő őszintén beszélt Swayze-ről és a képernyőn kívüli kapcsolatukról.

„Patrick állandóan tréfát űzött velem és másokkal. Ezt nem tudtam kezelni, még akkor sem, ha mindez jó humorral történt”.

 

Később a neves színész őszintén bocsánatot kért tetteiért, és elnyerte Grey szívét. A színésznő szerint erős, elkötelezett és védelmező személyiség volt, valamint bátor és nagyszerű táncos.

 
bebiarticle 180138 image 3 1

Érdemes megemlíteni, hogy Grey visszatér a „Dirty Dancing” 2-ben, amely valószínűleg 2025-ben kerül a mozikba.

 

Sajnos a színész elhunyt, és már nincs közöttünk.

„Patricket soha senki nem tudja pótolni. Mindig nagyra fogjuk értékelni az emlékeit, és azon fogunk dolgozni, hogy valami frisset és egyedit alkossunk belőlük”.

 

forrás