kontabarbara9179 wm




Konta Barbara tinédzserként, 17 évesen került be az 1998 októberében indult Barátok közt alapcsapatába. 





41 éves korára férjhez ment, gyermeket szült, elvált, újból megházasodott, megszületett a második gyermeke, családjával pedig három évvel ezelőtt Hollandiába költözött. 

Konta Barbara 2023-ban

Hoffer Esztert alakította éveken át, majd 2002-ben sorozatbeli testvérével, a Hoffer Misit alakító Halász Gáborral a TV2-höz szerződött, a Lazac című reggeli műsor és a Barbara - Dumáljuk meg! című talk-show műsorvezetője volt. Nem akart mindenáron színésznő lenni, és nem bánja, hogy életének a rivaldafényben élt szakasza lezárult, főleg, hogy egy olyan szerepbe skatulyázták be, ami nem ő volt. 

- Én voltam az ország cuki kis Hoffer Eszterkéje, de a valóságban nem voltam porcelánbaba, egy szókimondó, fiús csaj voltam, csak erről a média nem akart tudomást venni, mert nem illett bele a rólam kialakított imidzsbe - mesélte a Meglepetés magazinnak. 




Férjével, illetve hat és 14 éves gyerekükkel a világjárvány idején költözött Hágába, ahol úgy érzi, a számításaik bejöttek, megtalálták a helyüket Hollandiában. 

- Azt akartuk, hogy Franciska és Fanni egy élhető országban nőjenek fel. Itt az oktatás és az egészségügy is remekül működik, az emberek pedig barátságosak.

Főként angolul kommunikál, de remekül érti a hollandot is, a kiejtésén nyelviskolában dolgozik. Lányai már tökéletesen beszélik a nyelvet. A férje szoftverfejlesztőként dolgozik, Konta Barbara pedig egy értékesítéssel foglalkozó cégnél. 

- Egy ideig recepciós voltam egy helyi szállodában, de a gyerekeim miatt nem jött be az éjszakai műszak és a hétvégi munka sem, így januárban váltottam. Most egy értékesítő cégnél dolgozom, ami apartmanok rövid és hosszú távú kiadásával foglalkozik.

kontabarbaraidosen91 wm