banhidipetra200622 165724




Szinte hihetetlen, de már tizennégy év telt el azóta, hogy az RTL Klubon a Szombat Esti láz első évada véget ért, és azt Czene Attila olimpiai aranyérmes úszónk és gyönyörű kedvese nyerték meg.





Szombat esti láz első évada – amely után hirtelen megugrott a tánciskolák forgalma, hiszen sok tévénézőnek jött meg a kedve a versenytánchoz – 2006 áprilisában debütált az RTL Klub-on, és a Czene Attila–Bánhidi Petra páros megnyerte a táncos show-műsort. A kupánál azonban jóval többet kaptak ettől a versenytől: egymást. A Czene házaspárnak 2018-ban született a kislányuk, Laura. 

Amint a Femina.hu azt írja, Czene Attila nem sokkal később el is jegyezte Bánhidi Petrát, aki örömmel igent mondott a nagyszerű sportolónak. A következő évben az esküvőt is megtartották, és azóta boldog házasságban élnek együtt.

Bánhidi Petrát, aki a Magyar Táncművészeti Főiskola moderntánc-pedagógus szakán diplomázott, azóta több színházban is láthattuk már, valamint a tánc mellett koreográfusként is tevékenykedik


IDO Világbajnokság Dunaújváros 2004 Tangó 1 hely Budai László - Bánhidi Petra




A Szombat Esti Láz egykori sztárja ma így néz ki:

banhidi petra czene attila1

Czene Attilát és Bánhidi Petrát az utóbbi édesanyja, nővére és unokahúgai is elkísérték. Fruzsi és Zsófi két és fél éves koruk óta járnak nagynénjükhöz táncórákat venni. A nagyobbik lány, Fruzsina zongorázni és gitározni is tanul.Fotó: MTVA/Gálos Mihály Samu