szammisztika42344




Nem számít, hogy ki vagy, vagy hol élsz, valószínűleg találkoztál már életedben valamilyen mértékű instabilitással. És amikor a dolgok bizonytalannak tűnnek, természetesen útmutatást keresünk. Néhányunknak ez az asztrológia vagy a tarotkártyák. Másoknak a terápia. De gondoltál már a numerológiára, számmisztikára?





A numerológia az a gyakorlat, amely (többnyire) egyjegyű számoknak jelentést tulajdonít, és e jelentések és néhány egyszerű számítás alapján értelmezi az életünkre, személyiségünkre és sorsunkra vonatkozó üzeneteket.

Számítsd ki az életút-számodat. Ez az a szám, amely megmutatja, hogy mi a célod a földi létben. Mi az oka annak, hogy itt vagy?

Hogyan számolhatom ki az életút-számomat?
Írd ki a születésnapodat számjegyekben, majd add össze őket.
Páldául 1998.11.02.van a születésnapod, akkor 1+9+9+8+1+1+0+2 = 31 fog kijönni. Ezután ezt is add össze, amíg egyetlen számjegyet nem kapsz: Ebben az esetben 3+1 = 4-es életút számod




Ha ezzel megvagy csak keresd ki mit ír rólad a számmisztika!

1.
Erősségek: Az Egyek született vezetők. "A kulcsszavak: függetlenség, eredetiség, teljesítmény"  Eredeti gondolkodóikról ismertek, emellett innovatívak, kreatívak, eltökéltek, inspiráltak és bátrak. "Nagyon megbízható, leleményes egyének" - . "Nem szeretik, ha mikromenedzselik őket" - mondja. "Felelősnek kell lenniük. Az egyesek nagyon erősek, nem félnek kockázatot vállalni. Az egy energiája csodálatos abban, hogy elindítson dolgokat. Minden dolognak ez a szülötte."

Kihívások: "Ha nem vagy összhangban, nárcisztikus lehetsz, mert csak magadra koncentrálsz". Az egyesek olyannyira gondoskodóak, hogy túlságosan védelmezőek, intoleránsak és uralkodóak lehetnek. Az egyének emellett bizonytalannak, tehetetlennek, áldozatnak, vágyakozónak vagy önbecsülésben és önbecsülésben hiányosnak is érezhetik magukat. Az egyesek alacsonyabb oldala azt jelentheti, hogy nem olyan jók a dolgok befejezésében, és hogy nem viselik jól a kritikát.

2
Erősségek: "Ez az érzékeny szám, a támogató és diplomatikus, türelmes, együttműködő és részletorientált szám" A kettesek intuitívak, kedvesek és megértőek, és kiváló vezetők és közvetítők. A kettest megfigyelőként írja le, olyasvalakiként, akik magukba szívják a környezetüket, és képesek mélyen értékelni az élet szép, értelmes részeit. Ennek következtében a kettesek érzelmileg jobban irányíthatók és jobbak lehetnek a kapcsolatok építésében.

Kihívások: "Az összehangoltságon kívül gondatlanok, határozatlanok és félénkek, olyannyira, hogy nem akarnak másokkal kapcsolatba kerülni"  "Neheztelők, szűk látókörűek". Az összehangolatlan kettesek félénkek, bizonytalanok, zavarosak és szeszélyesek is lehetnek, és könnyen megsértődhetnek. A kettesek nehezen tudják kontrollálni az érzelmeiket, és nárcisztikus tendenciákkal küzdhetnek.

3
Erősségek: "A hármasok szeretnek kommunikálni, és szeretik boldoggá tenni az embereket" . A hármasok további jellemzései: vidám, művészi, kifelé forduló, vidám, lelkes és elbűvölő. "A legnagyobb ajándékuk az, hogy képesek kimondani az igazságukat, és megtanulják, hogy másokban örömet keltsenek" .  "Ezek nagyon régi lelkek".

Kihívások: "a hármas árnyoldala az aggodalmaskodás, a koncentráció és az összpontosítás hiánya, az, hogy könnyen elterelődik a figyelmük". A hármasokat rossz munkamorál, féltékenység, kritizálásra és drámák gerjesztésére való hajlam is sújthatja. Szorongással és depresszióval, valamint elszigeteltséggel küzdhetnek, ha nehéz időszakon mennek keresztül.

4
Erősségek: "A négy a legmegbízhatóbb szám". "Nagyon hűségesek. Szorgalmasan dolgoznak, gyakorlatiasak és pontosak." A négyes további figyelemre méltó védjegyei közé tartozik az egyenesség és a lelkiismeretesség. A négyesek biztonságra és stabilitásra törekszenek, és értéket tulajdonítanak az otthonnak, a családnak és a barátoknak. Egy négyes az élet korai szakaszában több nehézséget élhet át, valószínűleg felelősséget vállalnak, és a látszólagos könnyedséggel irányítják a saját és mások életét.

Kihívások: Az összehangoltságon kívül a négyesek főnökösködők, merevek, humortalanok és vitatkozóak lehetnek. A négyesek az újításokkal szemben is óvatosak lehetnek. "Ragaszkodni akarnak ahhoz, ami már bevált, ezért ellenállhatnak egy újfajta szemléletmódnak"  A négyes küzdhet a perfekcionizmussal, hogy ők az a típus, aki soha nem akar szünetet tartani, mert úgy érzi, hogy állandóan keményen kell dolgoznia.

5
Erősségek: Kíváncsi és rugalmas, az ötös az, a szabadság számaként jellemez. "Félelem nélküli, rugalmas és szórakoztató" - mondja. Az ötösök szociálisak, szeretik a változást és a kalandokat. További kulcsszavak: mágneses, szellemes, dinamikus, szórakoztató, bátor és érzéki. "A legnagyobb életfeladatuk, hogy kitörjenek a komfortzónából" - mondja Az ötösök könnyen unatkoznak, és előfordulhat, hogy körbe-körbe járnak a karrierjükön, partnereiken és otthonaikon. "Az ötösök a világ keresői, akik azért jöttek ide, hogy megtapasztalják mindazt, amit az élet kínál".

Kihívások: "Bizonytalanok, határozatlanok és impulzívak vagytok; szerencsejátékozol, veszélyes kockázatokat vállalsz, vagy figyelmetlen vagy"  "Függő vagy, könnyen túlterhelődsz és nyugtalan vagy." Az ötösök hírhedt halogatók is, akik nem tudják végigvinni a megkezdett projekteket. Az ötösök hajlamosak a mértéktelenségre, és figyelniük kell az élvezetek keresésére irányuló szokásaikra: "Túlzásba tudják vinni a dolgokat, mert az élet szélsőségeit hajszolják".

6
Erősségek: "A hatosok szeretnek másokat megvigasztalni". "Szeretnek felemelni, megosztani és tanácsot adni, és imádják a családot. Nagyon becsületesek, és nagyszerű barátokat szereznek." A hatosok kiegyensúlyozottak, gondoskodóak, önzetlenek, művésziek, romantikusak, odaadóak és értelmesek. "Azért jöttek ide, hogy ők legyenek a szülő, az ellátó, a gondozó, a szervező" "Azért vannak itt, hogy szolgáljanak." A hatosok mindenekelőtt a szerelem megélésére összpontosítanak.

Kihívások: "Az összehangoltságon kívül maximalisták, nagyon kritikusak, a végletekig idealisták és önelégültek lehetnek" . "Beleavatkoznak mások dolgába, állandóan tanácsokat adnak másoknak, és kéretlenül adnak tanácsokat". A hatosokat az engedékenység és az önimádat is jellemezheti.

7
Erősségek: A hetesek éleslátóak, intellektuálisak, higgadtak és zárkózottak. Nagyra értékelik a történelmet, a természetet és az egyedüllétet, és hajlamosak hinni valamilyen felsőbb hatalomban. "Nagyon rajonghatnak akár a tudományért és a technológiáért, akár a spirituális témákért" . "Mélyebb, egyetemes igazságokat keresnek." A hetesek kreatívak, valószínűleg művészi tevékenységeken keresztül fejezik ki magukat. A spirituális és a fizikai világ közötti hídnak nevezi őket. "Ők az igazságkeresők" - mondja. "Azért vannak itt, hogy mélyen belemerüljenek mindabba, amit csinálnak, kutatnak, elemeznek, és előhozzák az igazságot, feltárják, ami rejtve van."

Kihívások: A hetesek távolságtartóak, érzelemmentesek, pesszimisták, visszahúzódóak, idegesek és távolságtartóak lehetnek. "Érzelmileg elnyomottak lehetnek, és csalókák is".

8
Erősségek: A nyolcas a hatalom, a tekintély és a bőség száma. "A nyolcas energikus embert képvisel - becsületes, magabiztos, megbízható és célorientált" . Nagy elképzeléseik vannak, és hajlamosak delegálni a feladatokat, hogy megvalósítsák elképzeléseiket. A nyolcasok megbízhatóak és inspirálóak, így nagyszerű vezetőkké válnak. A nyolcasok nagyszerű manifesztálók, akik támogatják mások álmait.

Kihívások: a nyolcasokról: "Anyagiasak, meggondolatlanok és irányítóak lehetnek, visszaélhetnek a hatalommal, és nem törődnek a pénzzel". A nyolcasok lehetnek önzőek, cselszövők és türelmetlenek is. Aggódnak a tehetetlenség, az áldozattá válás és az anyagi bizonytalanság miatt.

9
Erősségek: "Megtestesítik a feltétel nélküli szeretetet, amit olyan nehéz megszerezni" . Ezek az emberek emellett nyitottak, kreatívak, romantikusak, empatikusak és vonzóak. A kilences egy humanitárius szám, amelyet a jótékonyság, a kedvesség és az idealizmus jellemez.

Kihívások: A kilencesek viszont nehezen tudnak ragaszkodni a dolgokhoz."Rendkívül érzékenyek, neheztelnek, óvatosak, idegesek, hiszékenyek, könnyen kihasználják őket mások, és pesszimisták a világgal és a jövővel kapcsolatban".