penzek kepforras 696x464




Ennek a 4 csillagjegynek nagyszerű lesz április első fele! Hatalmas szerencsével és sok sok pénzzel! Nekik most minden jól fog alakulni, szuper időszak lesz!





Rák

Sokat csalódtál már az életben, de téged ez sem rettenthez el semmitől. Jelentős vágyakkal rendelkezik, csodálatos dolgokat venne meg elsősorban a családja és szerettei számára! Ezek az álmok nagyon jók, mert inspirálnak arra, hogy növelje a bevételeit, és ezekből december második felében nem is lesz hiány, mivel váratlan helyről kap pénzt ezeken a napokon!

Bár sok pénzed lesz, de ne ess túlzásba, és ne költs túl sokat, mert áteshetsz a ló túloldalára!




Ha Rák csillagjegy vagy most igazán szerencsésnek mondhatod magad, viszont ITT megnézheted kikre vár határtalan húsvétkor.

Ikrek

Olyan ismeretekre teszel szert, amelyek a legtöbbek számára nem állnak rendelkezésre, és ezek az “titkos tanítások” segítenek abban, hogy folyamatosan növeld a bevételed, és idővel valóban nagy anyagi sikert érj el! Ennek a hónapnak a második fele lesz a kezdet!

Ennek ellenére ne ess túlzásba, és ne költs túl sokat, mert könnyedén túlzásba viheted! Óvatosan a karácsonyi bevásárlással is!

Ha Ikrek csillagjegy vagy most igazán szerencsésnek mondhatod magad, viszont ITT megnézheted kikre vár határtalan húsvétkor.

Oroszlán

Jelentős vágyakkal rendelkezel, csodálatos dolgokat vennél meg elsősorban a családod, szeretteid számára! Ezek az álmok nagyon jók, mert inspirálnak arra, hogy növeld a bevételeidet, és ezekből ezen a hónapban nem is lesz hiány, mivel váratlan helyről kapsz pénzt hamarosan. Ezt a pénzt a lehető legjobban oszd be, ne költs olyan dolgokra amik feleslegesek!

Ha Oroszlán csillagjegy vagy most igazán szerencsésnek mondhatod magad, viszont ITT megnézheted kikre vár határtalan húsvétkor.

Mérleg

A Bőség úton van feléd, Intuíciód segít, és olyan utakra vezet, amelyek az igazi sikerre vezetnek! A sikerből máris kapsz egy előleget, ezen a héten megismerkedsz valakivel, aki előre mozdítja az anyagi helyzetedet! A hónap második felében pedig már látni fogod a gyümölcsét.

Ha Mérleg csillagjegy vagy most igazán szerencsésnek mondhatod magad, viszont ITT megnézheted kikre vár határtalan húsvétkor.