megdobbentofordulathetvegen 678x381




Kos (március 21 – április 19): A hétvégén érdemes kicsit lazítanod és élvezned az élet apró örömeit. Ne hagyd, hogy a stressz vagy a nyomás elvegye a kedved a kikapcsolódástól. Találj időt a barátaidra, a családodra vagy a hobbidra. A szerelemben is jól alakulnak a dolgok, ha őszinte vagy az érzéseiddel. Ne félj kimutatni, hogy mennyire szereted a párod vagy a kiszemelted. A hétvége alkalmas arra, hogy meglepd őt valami romantikus gesztussal.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!





Bika (április 20 – május 20): A hétvégén fontos, hogy ne ragaszkodj túlságosan a megszokott rutinodhoz. Próbálj ki valami újat, ami kihívást jelent számodra. Lehet, hogy meglepődöl, milyen sokoldalú vagy. A változás jót tesz a lelkednek és a testednek egyaránt. A pénzügyeidre is figyelj oda, ne költekezz feleslegesen. A szerelemben is nyitottabbá kell válnod, ne zárd ki a lehetőségeket. Ha van valaki, aki tetszik, ne habozz lépni felé.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Ikrek (május 21 – június 20): A hétvégén a kommunikáció lesz a kulcs a sikerhez. Legyen szó a munkáról, a tanulásról vagy a magánéletről, fontos, hogy világosan és őszintén fejezd ki magad. Ne rejtegesd az érzéseidet vagy a gondolataidat, mert így csak félreértésekhez vezethetsz. Légy nyitott és barátságos, de ne engedd, hogy kihasználjanak. A szerelemben is beszéld meg a pároddal vagy a kiszemelteddel, hogy mit vársz el a kapcsolattól. Ne legyél túl követelőző, de ne is elégedj meg kevesebbel, mint amit megérdemelsz.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Rák (június 21 – július 22): A hétvégén a családodra és az otthonodra kell koncentrálnod. Szánj időt arra, hogy rendet tegyél a környezetedben és a lelkedben is. Dobd ki a felesleges holmikat, amik csak foglalják a helyet és a figyelmedet. Légy kreatív és dekoráld újra a lakásodat, hogy jobban tükrözze a személyiségedet. A családtagjaidnak is szükségük van a szeretetedre és a támogatásodra. Hallgasd meg őket, és segíts nekik, ha tudsz. A szerelemben is fontos, hogy otthon érezd magad a pároddal vagy a kiszemelteddel. Ne félj megosztani vele a legmélyebb titkaidat és vágyaidat.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!




Oroszlán (július 23 – augusztus 22): A hétvégén a szórakozás lesz a fő téma. Élvezd ki a szabadidődet, és tedd azt, ami boldoggá tesz. Menj el bulizni, moziba, színházba vagy kirándulni. Találkozz a régi vagy az új barátaiddal, és beszélgessetek, nevessetek, játsszatok. Ne foglalkozz azzal, hogy mit gondolnak rólad mások, légy önmagad. A szerelemben is légy bátor és magabiztos. Ne hagyd, hogy a félelem vagy a szégyen visszatartsanak attól, hogy kifejezd az érzéseidet. Ha van valaki, aki elcsavarja a fejed, ne várj tovább, tedd meg az első lépést.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22): A hétvégén a részletekre kell figyelned. Ne hagyd, hogy a nagy kép elterelje a figyelmedet a fontos apróságokról. Legyen szó a munkáról, a tanulásról vagy a magánéletről, fontos, hogy alaposan és precízen végezd el a feladataidat. Ne hagyd, hogy a lustaság vagy a halogatás elvegye a motivációd. A szerelemben is fontos, hogy figyelmes és odaadó légy. Ne vedd semmibe a párod vagy a kiszemelted igényeit és érzéseit. Légy kedves és udvarias, de ne erőltesd rá magad. Tartsd tiszteletben a másik terét és időzítését.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Mérleg (szeptember 23 – október 22): A hétvégén a harmónia lesz a célod. Keress egyensúlyt a munka és a pihenés, az adás és a kapás, az ész és az érzelem között. Ne hagyd, hogy a konfliktusok vagy a stressz felborítsák a békédet. Légy diplomatikus és toleráns, de ne engedd, hogy mások befolyásoljanak vagy manipuláljanak. A szerelemben is fontos, hogy megtaláld a közös hangot a pároddal vagy a kiszemelteddel. Ne legyél túl engedékeny vagy makacs, hanem próbálj meg kompromisszumot kötni. Légy őszinte és hűséges, de ne veszítsd el a saját identitásodat.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Nyilas (november 22 – december 21): A hétvégén a kaland lesz a főszerepben. Próbálj ki valami újat és izgalmasat, ami kiszakít a megszokott keretekből. Legyen szó a munkáról, a tanulásról vagy a magánéletről, fontos, hogy ne unatkozz, hanem tanulj és fejlődj. Ne hagyd, hogy a rutin vagy a korlátok elvegyék a kedved a felfedezéstől. A szerelemben is fontos, hogy ne érezd magad beszorítva vagy megkötve. Keress olyan partnert, aki osztja a kalandvágyadatHét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Bak (december 22 – január 19): A hétvégén a felelősség lesz a fókuszban. Ne hagyd, hogy a lazítás vagy a szórakozás elvonja a figyelmedet a fontos feladataidról. Legyen szó a munkáról, a tanulásról vagy a magánéletről, fontos, hogy komolyan és hatékonyan végezd el a kötelességeidet. Ne hagyd, hogy a kifogások vagy a halogatás elvegye a lendületed. A szerelemben is fontos, hogy felelősségteljes és megbízható légy. Ne játssz a párod vagy a kiszemelted érzéseivel, hanem légy hűséges és elkötelezett. Légy támogató és segítőkész, de ne legyél túl szigorú vagy parancsoló.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Vízöntő (január 20 – február 18): A hétvégén a szabadság lesz a célod. Tedd meg azt, ami igazán boldoggá tesz, és ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak vagy korlátozzanak. Legyen szó a munkáról, a tanulásról vagy a magánéletről, fontos, hogy ne kövesd a tömeget, hanem légy önmagad. Ne hagyd, hogy a szabályok vagy a konvenciók elvegyék a kreativitásod. A szerelemben is fontos, hogy ne érezd magad kötve vagy fojtogatva. Keress olyan partnert, aki elfogad és tisztel a sajátosságaidért. Légy nyitott és őszinte, de ne legyél túl távolságtartó vagy érzéketlen.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Halak (február 19 – március 20): A hétvégén az intuíció lesz a vezetőd. Hallgass a belső hangodra, és ne hagyd, hogy a logika vagy a racionalitás elvegye a megérzéseidet. Legyen szó a munkáról, a tanulásról vagy a magánéletről, fontos, hogy ne erőltesd magad olyan dolgokra, amik nem illenek hozzád. Ne hagyd, hogy a kritika vagy a szkepticizmus elvegye az álmaidat. A szerelemben is fontos, hogy hallgass a szívedre, és ne hagyd, hogy a félelem vagy a bizonytalanság elvegye a szerelmedet. Légy érzékeny és odaadó, de ne legyél túl naiv vagy áldozatkész.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

forrás