horoszkop

– Kos

Ne féljen kísérletezni kicsit a színekkel, ha a ruha vásárlásra kerül sor. Vegyen magának olyasmit, amitől sokkal jobbá válik a hangulata. Ha van hozzá kedve, akkor fesse ki a szobáját is egy izgalmas új színnel. Mutassa meg a személyisége rejtett oldalát is másoknak, és biztos lehet benne, hogy a környezetében lévők sokkal jobban fognak vonzódni önhöz az egyediségének köszönhetően.




Még ha ki is merítette az előző este, akkor se töltse lazsálással a napot a munkahelyén. Tartsa észben, hogy a főnökei folyamatosan figyelik önt.





Még ha egyedül is szereti a kedvenc sportját űzni, akkor is tegyen kivételt és vigye el magával az egyik barátját is.

Talán úgy érzi, hogy tele van energiával. Ez azonban még nem ok arra, hogy teljesen kimerítse magát. Tartalékoljon energiát másnapra is.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb! [ ]

– Bika

Az életkor egy szán csupán, így ön pontosan annyi idős, amilyennek érzi magát. Nincs abban semmi rossz, ha olyan játékokkal tölti el az idejét, amelyekkel előszeretettel játszott a gyerekkorában, vagy, ha megnéz egy szórakoztató mesefilmet kikapcsolódásképpen. Nyugodtan nosztalgiázhat is egy kicsit visszaemlékezve a régi szép időkre.




Kapcsolja ki a mobilját és élvezze a zavartalan intimitás pillanatait a párjával. Higgye el most pont erre van szüksége!

Remek ütemben halad. Ha úgy gondolja, akkor ez egy remek időpont egy hosszútávú „projekt” elkezdéséhez.

Ne siessen. A teste mindig jelez, ha szüksége van valamire, figyeljen oda erre.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

– Ikrek

Ezúttal hogyja most a kezdeményezést másokra és várja ki türelemmel azt, hogy mi fog történni. Ne játssza meg a megközelíthetetlent, máskülönben elijesztheti a potenciális partnereket is. Nem kell mindig mindent önnek irányítania, hagyjon teret másoknak is.

Általában megéri kivárni a kedvező pillanatot és nem egyből belevágni egy új kapcsolatba olyan esetben, ha nem teljesen biztos a dolgában.

Fogadja meg a kollégái tanácsait, mivel segíteni szeretnének önnek, és így sokkal jobban fog boldogulni.

Foglalkozzon magával többet, de azért másokra is gondoljon.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

– Rák

Elégedettséget és harmóniát fog magából sugározni, és ez komoly hatással lesz az önt körülvevő emberekre is, így aztán nem is csoda, hogy minél több időt szeretnének majd a társaságában tölteni. Arra ügyeljen, hogy ne legyen túlságosan egocentrikus.

Ez nem a legjobb időszak a befektetésekre, ezért lehetőleg most kerülje el őket.

Ne ücsörögjön a TV előtt csatornákat váltva. Inkább nézze meg a kedvenc mozifilmjét.

Ne menjen be a munkahelyére betegen. Időnként mindenkinek megvan a jó ok arra, hogy otthon maradhasson.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

– Oroszlán

Minden kezdet nehéz, ezért a bonyolultabb élethelyzetek miatt soha nem szabad kétségbe esnie. Még ha fogcsikorgatva is, de tovább kell haladnia a kitűzött céljai felé, amit könnyebbé tehet azzal, hogy előre tekint, hiszen idővel úgyis minden lecsendesedik majd ön körül. Szükség esetén forduljon bizalommal tanácsért a munkatársaihoz, vagy a barátaihoz. Egy a lényeg: ne adja fel!

artson egy kis szünetet és szánjon némi időt saját magára is, így rendezheti a gondolatait és eldöntheti, hogy mi az amit igazán el szeretne érni.

Meg kéne fogadnia a barátjának a tanácsát és fel kéne keresnie azt a helyet, amit ajánlott önnek.

Az ön ying-je és yang-ja tökéletes egyensúlyban van, ennek köszönhetően intenzív pozitív energiát sugároz ki magából.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

– Szűz

A vereség, legyen szó az élet bármely területéről, mindig egy kellemetlen élmény, de ettől még nem kell pánikba esnie. Olyan emberek veszik körbe, akik mindig ön mellett állnak, és szükség esetén bármikor segítséget nyújtanak önnek. Ápolja ezeket a kapcsolatokat folyamatosan és adja a környezetében lévőknek, hogy milyen nagyra értékeli őket. [ ]

Rá fog jönni, hogy a szerelem nem csupán a fizikai vonzódásról szól. Az érzelmek és az érzések ugyanolyan fontosak hozzá.

Itt az ideje, hogy kidobálja azokat a ruhákat, amiket már nem használ. Könyörületnek nincs helye, a felesleges holmiknak távozniuk kell a szekrényből.

Ha a lelki békéje folyamatosan megőrizhető, ha szükség esetén orvoshoz, vagy terapeutához fordul.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

– Mérleg

Ne legyen a képzeletének rabja. Fordítson kellő figyelmet a valóságra és rádöbben majd, hogy már csak egy karnyújtásnyira vannak öntől azok a dolgok, amelyekre vágyik, csak éppen nem vette még észre őket. Cselekedjen időben, nehogy késő legyen.

Használja ki minél jobban ezt a napot és szánjon belőle időt a családjára is. Remekül fog szórakozni a körükben és egy kicsit ki is kapcsolódhat.

Ha rossz döntést hoz, akkor minden kártyavárként omolhat össze a munkahelyén.

Mivel ön nem egy gép, a szervezetének szüksége van időnként a pihenésre.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

– Skorpió

Anélkül, hogy észrevette volna, sokkal érettebbé vált az elmúlt időszakban, ami nem is csoda, hogy annyi mindent történt önnel. Használja ki minél jobban ezt a nyugodtabb periódust, és merítsen belőle erőt, hogy a komoly krízisekkel könnyebben tudjon majd megbirkózni.

A csillagok nagyon erős pozitív hatás gyakorolnak önre ebben a periódusban, aminek köszönhetően kifejezetten nyugodt a hangulata. Ennek köszönhetően könnyen boldogul a kisebb problémákkal és újra élvezheti a harmónia beköszöntét a párkapcsolatában.

Ha esetleg észreveszi, hogy a főnök hibázott valamiben, akkor azt ne a többiek előtt közölje vele, hanem négyszemközt.

Még ha egyedül is szereti a kedvenc sportját űzni, akkor is tegyen kivételt és vigye el magával az egyik barátját is.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

– Nyilas

Mindig emlékezzen a prioritásaira. Ne féljen leírni a céljait és alkalmanként rendbe szedni a gondolatait. Számos csapdát elkerülhet így, és sokkal jobb teljesítményre lesz képes a munkájában. Legyen pozitív!

Nem igazán intim hangulatban mostanság magát, de ne kell emiatt hibáztatnia magát. Rövidesen megváltozik a kedve és eltölthet egy kellemes, bensőséges esetét a párjával.

Mielőtt kimondana valamit, mindig gondolja át alaposan, így nem kerülhet bajba.

A kötelezettségek és a munkája elvégzése rendkívül könnyedén fog menni. A csillagok állása az ön számára nagyon kedvező.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

– Bak

Az önmagába vetett hit átlendíti majd a nehezebb időkön. Higgyen a jövőjében, tekintsen mindig előre: tervezze meg a következő nyaralását, vagy utazását. Próbálja meg olyan gyorsan megoldani az aktuális problémákat, amilyen gyorsan csak lehetséges, így újra visszatér a harmónia és béke az életébe, és több szabadidővel fog tudni gazdálkodni. [ ]

A párja kellemetlen, tolakodó kérdésekkel zaklatja ön, amelyek hátterében nagy valószínűséggel a féltékenység áll. Mielőtt neki rontana, gondolkozzon el egy kicsit, hogy nem lehetséges, hogy önben van a hiba? Persze, lehet, hogy a probléma igazi oka a partnere bizonytalansága.

Lehet, hogy valami nem stimmel ön és a munkatársai között. Próbálja meg kideríteni, hogy mi a probléma valódi oka, és beszélje meg velük a dolgot.

Ha nem érzi túl jól magát ma, akkor próbáljon meg pihenni, relaxálni, vagy végezzen relaxációs gyakorlatot.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

– Vízöntő

Ne válassza a bonyolult megoldásokat, ha egy probléma megoldása magától értetődő, és könnyen kivitelezhető. Miért fektetne bele valamit több munkát, mint ami feltétlenül szükséges, ha egyszer könnyedén és hatékonyan el tudja végezni? Mások biztos, hogy értékelni fogják a találékonyságát és a képességeit, és garantáltan pozitív visszajelzéseket fog kapni tőlük.

Ha megteheti, akkor most kicsit tegye félre a munkáját és töltse a nap nagy részét a partnerével. Észre fogja venni, hogy kedves nagyra értékeli majd ezt a gesztust.

Olyan tevékenységekkel töltse el a szabadidejét, amelyek már beváltak önnél. Ez nem a legjobb időpont az új dolgok kipróbálására.

Ha úgy érzi, hogy nem ön lenne a legmegfelelőbb beszélgetőpartner, akkor inkább maradjon otthon. Senki sem fog ezért megharagudni önre.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

– Halak

Ön is csak ember, így egyáltalán nem meglepő, hogy időnként nem rendelkezik a szükséges tudással és a kellő információkkal egy-egy döntés meghozásához. Nincs abban semmi megvetendő, ha ilyenkor egy barátjától, vagy egy szakembertől kér segítséget. Ha így tesz, akkor végül megnyugodhat és visszatér a rég elveszett béke is a lelkébe.

A párja valami miatt nem osztozik az ön derűs hangulatán. Ha valamilyen probléma van önök között, akkor érdemes minél gyorsabban megbeszélniük.

A legmegfelelőbb esti kikapcsolódás az ön számára, ha ellátogat egy komolyzenei koncertre.

Problémamentes időszak vár önre. Minden figyelmével a környezetére koncentrálhat.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!