nostradamus5




A történelem a francia asztrológus kottájából játszik: megjósolta idénre a japán földrengést, január 1-jén be is következett. Alig kezdődött el az év, de Nostradamus egyik 2024-es jóslata már valóra is vált, hívja fel a figyelmet a LADbible.

A legendás francia csillagász és asztrológus számtalan jóslatot készített az idei évre, és az eddig eltelt néhány nap alapján elég jól haladunk a beteljesülésben. Nostradamus még 1555-ben vetette papírra a jóslatokat a híres Les Prophéties (A próféciák) című művében. A „végzet prófétájaként” is ismert jós 942 meglehetősen homályos verset írt a jövőről. Hívei szerint nem kérdés, hogy pontosan megjósolta a szeptember 11-i terrortámadásokat, valamint a Covid-19 világjárványt is. Amint arról már mi is beszámoltunk, Nostradamus 2024-re vonatkozó előrejelzései között szerepel, hogy III. Károly király lemond a trónról, egy lesz egy tengeri csata, valamint új pápa érkezik a vatikáni trónra. A klímaváltozás pedig különösen súlyosbodik. De írt mást is az idei évről: „A száraz föld jobban kiszárad, és nagy árvizek lesznek, amikor meglátják.”

A japán földrengést jósolhatta meg A médium követői szerint ezzel a mondattal a jós egyértelműen a Japánt január 1-jén megrázó földrengésre utalt. A 7,6-os erősségű rengés, újév napján, a délutáni órákban sújtotta az ország nyugati partját. A jelentések szerint 48 ember halt meg, és egy méter magas szökőár is érkezett. A 2011-es katasztrofális szökőár óta most először adtak ki jelentős szökőárriasztást Japánban. A lakosságot az ország földrengés-előrejelző rendszere figyelmeztette a földrengésre. Sürgős riasztást kaptak a telefonjukra, mely szerint „földrengés következik egymás után ismétlődően”. A hírek szerint körülbelül 1000 mentő keresi azokat az embereket, akikről azt gondolják, hogy a romok alatt rekedtek. Az erős földrengés során ugyanis házak és más épületek is összeomlottak. Fumio Kishida japán miniszterelnök szerint a mentőcsapatok „versenyt futnak az idővel”. A japán meteorológiai szolgálat jelentése szerint körülbelül 200 (!) rengés történt rövid idő alatt. Nos, ha Nostradamus ilyen pontosan jósol, akkor készülhetünk az új brit királyra és az új pápára is? Mindenképp izgalmas kilátások a 2024-es évre.