csillagjegyzsept81




Íme a szerelem és a párkapcsolat horoszkóp az összes csillagjegynek szeptemberre:





  • Kos (március 21 – április 19): Szeptemberben nagyon szenvedélyes és impulzív vagy a szerelemben. Lehet, hogy beleszeretsz valakibe, aki nagyon vonzó és izgalmas számodra, vagy újra fellobban a tűz a régi partnereddel. Szeptember 6-án az újhold a Szűz jegyében arra késztet, hogy légy őszinte és nyílt az érzéseiddel kapcsolatban, és ne rejtegesd el a vágyaidat. Szeptember 20-án a telihold a Halak jegyében arra figyelmeztet, hogy légy óvatos a féltékenységgel és a konfliktusokkal, és ne veszítsd el az önuralmadat.
  • Bika (április 20 – május 20): Szeptemberben nagyon hűséges és megbízható vagy a szerelemben. Lehet, hogy megerősíted a kötelékedet a partnereddel, vagy elkötelezed magad valaki iránt, akivel komoly jövőt tervezel. Szeptember 6-án az újhold a Szűz jegyében arra ösztönöz, hogy légy gyengéd és figyelmes a szeretteiddel, és mutasd meg nekik, hogy mennyire fontosak számodra. Szeptember 20-án a telihold a Halak jegyében arra emlékeztet, hogy légy rugalmas és alkalmazkodó a változó körülményekhez, és ne ragaszkodj mereven a rutinodhoz.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!
  • Ikrek (május 21 – június 20): Szeptemberben nagyon kommunikatív és vidám vagy a szerelemben. Lehet, hogy sokat beszélgetsz, flörtölsz vagy játszol valakivel, akivel jól érzed magad, vagy új emberekkel ismerkedsz meg, akik felkeltik az érdeklődésedet. Szeptember 6-án az újhold a Szűz jegyében arra inspirál, hogy légy intelligens és humoros, és használd ki az eszedet és a bájodat. Szeptember 20-án a telihold a Halak jegyében arra tanít, hogy légy érzékeny és romantikus, és ne hagyd ki az intimitás lehetőségét.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!
  • Rák (június 21 – július 22): Szeptemberben nagyon érzelmes és gondoskodó vagy a szerelemben. Lehet, hogy sok időt töltesz el otthon vagy családi körben valakivel, akivel biztonságban érzed magad, vagy odaadóan támogatsz valakit, akinek szüksége van rád. Szeptember 6-án az újhold a Szűz jegyében arra bátorít, hogy légy rendszerető és praktikus, és ne hanyagold el az anyagi ügyeidet sem. Szeptember 20-án a telihold a Halak jegyében arra figyelmeztet, hogy légy óvatos az álmodozással és az illúziókkal, és ne hagyd magad kihasználniHét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!.
  • Oroszlán (július 23 – augusztus 22): Szeptemberben nagyon magabiztos és vonzó vagy a szerelemben. Lehet, hogy sok bókot és elismerést kapsz valakitől, aki csodál téged, vagy sok figyelmet fordítasz a megjelenésedre és a stílusodra, ami növeli az önbizalmadat. Szeptember 6-án az újhold a Szűz jegyében arra sarkall, hogy légy önmagad és büszke rá, és ne engedd, hogy mások befolyásoljanak téged. Szeptember 20-án a telihold a Halak jegyében arra emlékeztet, hogy légy alázatos és szerény, és ne legyél túl önző vagy beképzelt.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!
  • Nyilas (november 22 – december 21): Szeptemberben nagyon kalandvágyó és optimista vagy a szerelemben. Lehet, hogy sok új élményt és izgalmat élhetsz meg valakivel, aki megosztja veled az érdeklődésedet és a világnézetedet, vagy új kultúrákat és embereket ismerhetsz meg, akik kinyitják a szemedet. Szeptember 6-án az újhold a Szűz jegyében arra biztat, hogy légy nyitott és tanulékony, és ne félj kipróbálni valami újat. Szeptember 20-án a telihold a Halak jegyében arra tanácsol, hogy légy bölcs és tapasztalt, és ne felejtsd el a tanult leckéket.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!
  • Bak (december 22 – január 19): Szeptemberben nagyon komolyan és felelősségteljesen viselkedsz a szerelemben. Lehet, hogy megerősíted a kapcsolatodat a partnereddel, vagy elkötelezed magad valaki iránt, akivel komoly jövőt tervezel. Szeptember 6-án az újhold a Szűz jegyében arra ösztönöz, hogy légy szorgalmas és hatékony, és ne hagyd magad elterelni a céljaidtól. Szeptember 20-án a telihold a Halak jegyében arra emlékeztet, hogy légy alázatos és szerény, és ne legyél túl büszke vagy öntelt.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Vízöntő (január 20 – február 18): Szeptemberben nagyon különleges és eredeti vagy a szerelemben. Lehet, hogy beleszeretsz valakibe, aki nagyon más és egyedi, mint te, vagy újra felfedezed magadban azt, ami téged különlegessé tesz. Szeptember 6-án az újhold a Szűz jegyében arra sarkall, hogy légy eredeti és egyedi, és ne félj megmutatni magad. Szeptember 20-án a telihold a Halak jegyében arra figyelmeztet, hogy légy érzékeny és empátiás, és ne legyél túl lázadó vagy makacs

  • Halak (február 19 – március 20): Szeptemberben nagyon romantikus és álmodozó vagy a szerelemben. Lehet, hogy sok időt töltesz el valakivel, akivel lelki kapcsolatot érzel, vagy belemerülsz egy olyan fantáziába vagy illúzióba, ami boldoggá tesz. Szeptember 6-án az újhold a Szűz jegyében arra kér, hogy légy racionális és gyakorlatias, és ne hagyd magad elvakítani az érzéseidtől. Szeptember 20-án a telihold a te jegyedben van, ami egy csúcspontot jelent számodra. Ez egy jó alkalom arra, hogy megvalósítsd egy szerelmi álmodat vagy elérd egy párkapcsolati célodat.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!
  • Szűz (augusztus 23 – szeptember 22): Szeptemberben nagyon válogatós és kritikus vagy a szerelemben. Lehet, hogy sokat elemezed és értékeled a potenciális partnereidet, vagy sokat javítasz és tökéletesítesz a meglévő kapcsolatodon. Szeptember 6-án az újhold a te jegyedben van, ami egy új kezdetet jelent számodra. Ez egy jó alkalom arra, hogy új célokat tűzz ki magad elé, és megvalósítsd az álmaidat. Szeptember 20-án a telihold a Halak jegyében arra tanít, hogy légy rugalmas és alkalmazkodó a változó körülményekhez, és ne ragaszkodj mereven a terveidhez.