valakibeszolt710974730877963832 n

Hámori Luca ötödik helyen végzett a Párizsi Olimpián

A Párizsi Olimpia női 66 kilogrammos ökölvívó kategóriájában Hámori Luca a negyeddöntőben mérkőzött meg az algériai Imane Heliffel. Az izgalmas küzdelem során Hámori Luca sajnos vereséget szenvedett, így az ötödik helyen zárta a versenyt.

A mérkőzés után Helif, a győzelem eufóriája helyett könnyekben törve ki és a nemzeti zászlóba burkolózva hagyta el a ringet, majd megállás nélkül haladt át a vegyes zónán is.

Az ilyen pillanatokban általában az öröm és a megkönnyebbülés dominál, azonban Helif esetében zavartság és elszigeteltség is megfigyelhető volt, mintha küzdelmei a ringen kívül is folytatódnának.

A helyszínen tartózkodó újságírók, akik nagy számban várták az interjúk lehetőségét, csupán távolról figyelhették, ahogy a bokszoló elhalad mellettük. Helif még az algériai média képviselőinek sem adott interjút, ami egy ilyen jelentős győzelem után meglehetősen szokatlan viselkedés.

A tömegből érkező kérdésekre és felkiáltásokra Helif edzője válaszolt röviden, majd gyorsan továbbálltak, maguk mögött hagyva a kíváncsi sajtót és a felajánlott interjúkat.

Forrás