kislanyolimpia 7938835874095512092 n

Takács Szofi, a nyolcéves debreceni táncos ismét világbajnoki címet szerzett. A horvátországi versenyen három kategóriában - líra, open és akrobatikus tánc - is aranyérmet nyert. Szofi már hároméves korában megszerezte első bajnoki címét, és azóta is folyamatosan lenyűgözi a közönséget kiváló teljesítményével.

Szofi édesanyja, Takács-Pántya Barbara, büszkén osztotta meg a közösségi médiában, hogy ezek az eredmények rengeteg munkát, kitartást, alázatot és szeretetet tükröznek. Szofi heti 12 órát edz, ami különféle tánc- és edzésformákat foglal magában, mint például csapatos, formációs és szólóedzések, balett, nyújtás, akrobatika, valamint édesapja által vezetett háterősítő edzések.

A család számára fontos, hogy sok időt töltsenek együtt, gyakran utaznak és új városokat fedeznek fel. Szofi jövőbeli álmai között szerepel, hogy jógatanár, tánctanár, állatorvos és műkörmös legyen. Az édesanyja különösen figyel arra, hogy Szofi ne csak a táncban, hanem az élet más területein is boldog és kiegyensúlyozott legyen.

forrás