sonkahot 12




Sorra akciózzák a húsvétinak mondott sonkákat az áruházláncok, de vigyázat! Csúnyán pofára eshet, aki úgy vásárol húsvétra, hogy nem nézi meg a húsok lejárati idejét. Több helyen is találtunk olyan húst, amely április 21-e, azaz húsvét vasárnap elõtt lejár: elkeserítõ.





Két hét múlva húsvét: sokan kihasználva az akciókat és remélve, hogy elkerülik a későbbi tumultust, most szerzik be az ünnepi sonkát, tarját, combot, lapockát. Ám hiába a vásárlást ösztönző húsvéti katalógus, vagy akció feliratú hűtőpult, meglepően sok helyen lehet belefutni olyan húsba, amely nemhogy húsvétig, de még nagyszombatig sem jó!

Ma megfőztük a húsvéti sonkát.. ezt a zsírhalmazt kaptuk 4 ezer forintért! Undorító, hogy hogyan átverik a vásárlókat a nagy multik. Ezt az egyik nagy multinál vásároltuk 4 ezer forintba került egy alig 1 kilós darab, és amikor haza értünk, megfőztük, akkor derült ki számunka, hogy a fele zsír és a szaga is émelyítő volt...

Rohadtul fel vagyok idegesedve, mert ez abszurd. Alig tudtuk összeadni a pénzt a sonkára, mert annyira drága volt, és még át is vertek. Ti jártatok már hasonlóan? Nézzék csak:




lejarosonkaot 11