nyugdijasoklidl8095760 n




A Lidl tavaly novemberben hirdette meg először a nyugdíjas kedvezményt. Az egy héten át tartó időszakban néhány termékhez olcsóbban jutottak hozzá a 65 év felettiek. A különleges akció most visszatér és újabb árucikkekre lesz érvényes! Ismét extra kedvezményt vehetnek igénybe a nyugdíjasok a Lidlben, az áruházlánc ugyanis március 25. és 30. között a készlet erejéig akciós áron kínál bizonyos termékeket a szépkorúak számára.





A friss zöldségeket, gyümölcsöket és hűtött húskészítményeket akciósan vehetik meg a nyugdíjasok a Lidlben A tavaly novemberi nyugdíjas akció után idén februárban ismét kedvezményes áron juthatnak hozzá az idősek a Lidlben kapható friss zöldségekhez és gyümölcsökhöz. A különleges akcióban a friss áruk mellett rész vesznek most a hűtött húskészítmények, azaz sonkák és szalámik is. A március 16-22. közötti nyugdíjas akcióban minden teljesáru friss zöldség, gyümölcs és hűtött húskészítmény árából 10% kedvezményt kapnak a 65 év felettiek, melyet a kasszáknál kell érvényesíteni az életkort igazoló igazolvány esetleges felmutatásával.

AZ ÖNKISZOLGÁLÓ KASSZÁKNÁL NEM MŰKÖDIK A KEDVEZMÉNY: Akárcsak a SZÉP-kártyás vásárlás esetében, a nyugdíjas akció is csak a hagyományos, élőmunkaerős kasszáknál érvényesíthető. A kedvezmény a teljesáru termékekre vonatkozik, más akciókkal nem vonható össze. Azonos termékből egy vásárlás alkalmával legfeljebb 5 kilogramm/csomag/darab vásárolható. A friss húsok és a halból készült termékek nem minősülnek húskészítménynek – olvasható a Lidl szórólapján. Forrás