megan




Több fórum is beszámolt arról, hogy a South Park legújabb epizódban a készítők kifigurázták a hercegi párt, ami hatalmas médiavisszhangot váltott ki.





Meghan Markle felháborodása és dühödt hangulata mindenkit elér, de úgy tűnik, hogy jogi intézkedéseket egyelőre nem tesznek a készítők ellen. Meghan Markle tajtékzik az őket ért szatirikus támadások miatt, és úgy látszik, hogy elszállt az agya a kritikáktól.

Meghan Markle és Sussex hercege egy olyan epizódban szerepeltek, ami a magánéletre való vágyukat mutatja be. A történetben az elkötelezett pár elindult világ körüli útra, hogy hangsúlyozzák, mennyire fontos számukra a privát szféra. A készítők kissé polgárpukkasztó szellemben II. Erzsébet királynő temetését is belefűzték a történetbe, ami körül a nagyközönséget is érdeklő témákat dolgoztak fel szatirikus módon. A felháborodott brit közönség szerint azonban a sorozat túllőtt a célon, amikor a Sussex herceget és hercegnét kifütyülték, majd egy rokonuk az arcukra szellentett.

Meghan Markle annyira felháborodott az általa látott epizódban bemutatott jeleneteken, hogy teljesen kiborult, levert és maga alatt van a rá nehezedő kritikáktól. Bár a korábbi hírekkel ellentétben úgy tűnik, a pár nem kíván perre vonni a szatirikus epizód miatt a műsor készítőit, a szóvivőjük tisztázta, hogy mégis unalmasnak és alaptalannak tartják a hasonló pletykákat.




A szóvivő szerint nyilvánvaló az oka annak, hogy Harry és Meghan Markle nem perelte be a szatirikus rajzfilmet, mert ez egy szatirikus sorozat ami mindenkit nevetség tárgyává tesz. South Park többször is kigúnyolta Al Gore-t és az éghajlatváltozás elleni erőfeszítéseit, Steve Irwint súlya miatt támadták meg, Rob Reinertet pedig a jó ízlés bástyáinak kijelölésével vetették nevetségessé. Bár ezek a karikatúrák sértőek lehetnek, de még így is Harry és Meghan nem valószínű, hogy bíróság elé állnának egy rajzfilm miatt.