kiazigazifelesegyNjg4

IQ-tesztnek is beillik ez a jópofa feladvány: te rájössz, hogy ki a férfi valódi felesége?


A FELADAT

A feladvány ezúttal is egy képhez kapcsolódik. A rajzon egy férfi látható, akit két nő ráncigál kétfelé. A nők annyira hasonlítanak egymásra, hogy ikertestvérek is lehetnének: de hiába akarják a férfit mindketten, igazából természetesen csak az egyikük a valódi feleség. És bár hihetetlennek tűnik, de a rajzból mégis megállapítható, hogy kettejük közül ki a pasi neje. A legügyesebbek 5 másodperc alatt rájönnek, indíthatod a stoppert!

Nos, szerinted Rachel vagy Sarah a férfi felesége?

A MEGFEJTÉS

Máris mutatjuk a megfejtést, de előbb ideszúrunk egy videóklipet, nehogy a túl gyorsan görgetők véletlenül meglássák a választ.

Nos, a válaszhoz a segítség a jelenet felett a falon látható, bekeretezett fotó. Ebből az látszik, hogy az igazi feleségnek a jobb vállán látható egy tetoválás. A két nő közül Rachelről tudjuk biztosan, hogy neki szintén a jobb karján van egy ilyen tetoválás, szóval minden bizonnyal ő az igazi feleség.

Sarah-nak csak a bal vállát látjuk, így persze elképzelhető, hogy van egy ugyanilyen tetoválása a másik vállán is – de a helyes megfejtés mindenesetre ettől még Rachel.

Via