kihazudikY4NTAxNjQ4MzA0Mw

Ez a fejtörő nem igényel semmiféle extra készségeket, csupán a józan eszedre van szükséged a megoldásához. Hajrá!


Egy logikai feladvány, egy optikai csalódást bemutató kép vagy egy hasonló fejtörő kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy egy fárasztó nap után kikapcsolódhass egy kicsit. Különböző típusú feladatok megoldásával sokáig frissen tarthatod az elmédet.

Fejtörő a logikusan gondolkodóknak

Ebben a feladatban csak arra lesz szükséged, hogy az alábbi információk és a kép alapján megválaszold azt a kérdést, hogy ki hazudik a három barát közül.

Jack és a barátai táboroznak, de a napot nem együtt töltötték. Jack snowboardozni indult, de amikor visszaér, észreveszi, hogy a holmijai közül eltűnt a vacsorája. A tábortűznél ülve rákérdez, hogy a barátai tudnak-e valamit az eltűnt ételről. Az egyik lány azt válaszolja, hogy ő egész nap korcsolyázott, a másik pedig azt, hogy ő reggel óta ugyanazt az italt issza. Jack elmosolyodik, mert azonnal rájön, hogy melyikük hazudik. És te? Ne feledd, 3 másodperced van!

Íme a kép segítségként:

Kitaláltad, ki hazudik? Ha nem, eláruljuk, mi a megfejtés!

Megfejtés

A két lány közül a sapkás hazudik, ugyanis ha tényleg reggel óta azt az egyetlen italt itta volna, a jégkockák már régen elolvadtak volna a poharában.

Végezz el mindennap egy hasonló agytornát, hogy felfrissítsd a gondolataidat!

via