allatok teszt belso




Nézd meg a következő furcsa rajzot. Vajon mennyi állatot látsz a képen? Nincs jó és rossz válasz, a te válaszod létezik. Kezdődhet a játék? Akkor számold össze az állatokat. Viszont kérünk, ne csapd be magad, csak azt követően görgess a megoldáshoz, miután véglegesen döntöttél.





Ezt árulja el a személyiségedről az állatok száma

  1. Ha 1-3 közötti találatot értél el, vagyis legfeljebb három állatot látsz a képen, talán túlzottan siettél, nem engedtél magadnak elegendő időt a feladat megoldásához. Nézd meg még egyszer a képet…

  2. Ha 4-6 állatot fedeztél fel a képen, nos, akkor egészen közel vagy a megoldáshoz, de talán te sem voltál magaddal kellően türelmes. Az is lehetséges persze, hogy inkább csak felületesen nézted meg a képet.




  3. Amennyiben 7-9 állatra bukkantál, azt kell mondjuk, nagyon közel jársz a tökéletes megoldáshoz, te már azért odafigyelsz az apróbb részletekre is. Személyiségtípusod szerint képes vagy elmélyedni a feladatokban, a felületesség biztosan nem jellemző rád.

  4. Amennyiben 10-11 állatot találtál meg, akkor szinte titkos ügynök is lehetnél, hiszen te igazán képes vagy a dolgok mélyére látni. Nem adod fel a céljaidat, addig próbálkozol, amíg el nem éred a lehető legjobb megoldást.

Íme a személyiségteszt megoldása

Ezeket az állatokat rejti a kép

  1. egér

  2. macska

  3. kutya

  4. szamár

  5. szúnyog

  6. kígyó

  7. krokodil

  8. delfin

  9. hal

  10. teknős

  11. és természetesen maga az elefánt.

allatok teszt megoldas12