mennyialatottalalsz415 n




Első ránézésre úgy tűnhet, egy átlagos tájképpel van dolgunk: távoli hegyek, zöldellő mezők, fák és különféle bokrok. Azonban alaposabb vizsgálatkor kiderül, hogy hat állat is elbújt ezen az optikai csalódáson.





Segítség:

Ha idáig eljutottál, de most megakadtál, adunk egy kis segítséget. Egy szürke teve a hegyek árnyékában lapul, egy krokodil a kép bal oldalán, egy sötétbarna őz ott bújik, ahol a fa és a fű összeér, a kígyó pedig a fűben csúszik-mászik, míg egy lepke egy virágon pihen.

Megoldás:




Talán a legtrükkösebb a zöld nyúl kiszúrása az optikai csalódáson, amely – a valóságtól eltérően – egy fa lombjai között rejtőzik el.

Ne keseredj el, ha nem sikerült az összes állatot megtalálnod az optikai illúzión! Az ilyen képek nemcsak a szemünket, de az agyunkat is próbára teszik. Mindenkinek vannak olyan napjai, amikor a legnyilvánvalóbb dolgok is elkerülik a figyelmét, és az ilyen rejtvények gyakran olyan apró részleteket tartalmaznak, amelyek könnyen meghaladnak bennünket. Légy büszke arra, amit sikerült megtalálnod, és emlékezz arra, hogy mindig van egy újabb lehetőség újra próbálkozni és fejleszteni a megfigyelő képességeidet.