zambojimmyhang 22.22.06 20240707 202449

Bradics Jácint: Egy Fiatal Tehetség Saját Útját Járja

Bradics Jácint, a Dal 2024 19 éves döntőse, rendkívüli hitelességgel adja elő Zámbó Jimmy dalait. Azonban nem szeretné karrierjét feldolgozásokra építeni, hanem saját dalokkal kíván sikert aratni.

A Dal 2024 tehetségkutatójában Jácint a közönség egyik nagy kedvence lett, egészen a döntőig jutott, és bár nem ő nyerte meg a versenyt, méltán érezhette magát győztesnek, hiszen megnyílt előtte az álmai útja.

Sokoldalú Tehetség

Jácint a verseny során bebizonyította sokoldalúságát: zongorán, dobon és gitáron is játszik. A "Miért félnék álmodni?" című dalát több stílusban is bemutatta, a döntőben pedig szimfonikus változatban, a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarának kíséretében adta elő.

Zámbó Jimmy Dalainak Hiteles Előadója

Bár Jácint szívesen énekel régi nagy slágereket, köztük Zámbó Jimmy dalait is, ő nem akarja karrierjét ezekre a feldolgozásokra alapozni. "Szeretem a régi legendák örökzöldjeit, Zámbó Jimmy dalait is rendszeresen játszottuk a slágerzenekarunkkal. Jimmy példátlan kvalitású sztár volt, karizmatikus jelenség, és szerintem nincs ember az országban, akiből ne váltana ki érzelmeket a munkássága" – mondta Jácint a Borsnak.

 Jácint hangsúlyozta, hogy a feldolgozások népszerűsége ellenére saját dalokkal szeretné folytatni karrierjét. "Hatalmas nézettségeket produkáltak a feldolgozásaim, de én a saját utamat szeretném járni" – magyarázta. "Jimmy egy volt és sosem lesz több, és én nem szeretném, ha párhuzamot vonnának köztünk azért, mert képes vagyok eredeti hangnemben is elénekelni a slágereit" – tette hozzá, megerősítve: "Az én pályám nem a Jimmy slágerekről fog szólni."

Új Lemez és Jövőbeli Tervek

A feldolgozásokat Zámbó Adrián és Zámbó Marietta is méltatta, és bár felléphetett volna a Zámbó Jimmy emlékkoncerten, erre végül nem került sor. Bradics Jácint jelenleg saját lemezén dolgozik, mely reményei szerint 2025 elején jelenik meg. Emellett nem zárja ki annak lehetőségét sem, hogy részt vegyen a Dal 2025-ös szériájában is.

 

forrás