hazolcson3454105 n




Kihagyhatatlan lehetőség! 255 ezer forintért árul házat a NAV, a legdrágább is csak 1,5 m forint! Most csapjon le rá, akinek szüksége van olcsón ingatlanra vagy esetleg személyautóra! - Mutatjuk a listát:





Olcsó házvásárlás a NAV árverésén

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) rendszeresen árverésre bocsát ingatlanokat, amelyeket adótartozás fejében foglaltak le. Ez remek lehetőséget kínálhat a vásárlók számára, hogy olcsón jussanak ingatlanhoz.

Milyen ingatlanokat lehet vásárolni?

A NAV árverésén lakások, házak, üzlethelyiségek, irodák, telek és egyéb ingatlanok is megtalálhatók. 




Mennyibe kerülnek az ingatlanok?

Az ingatlanok kikiáltási ára általában az értékbecslés alapján kerül meghatározásra. Azonban a licitálás során az ár akár jelentősen is emelkedhet.

Előnyök és hátrányok

Az árverésen történő ingatlanvásárlásnak számos előnye van. Az egyik legfőbb előny, hogy olcsón lehet ingatlanhoz jutni. Ezen kívül az árverés gyors és egyszerű lebonyolítású. Azonban az árverésen történő vásárlásnak hátrányai is vannak. Az egyik legfőbb hátrány, hogy kockázatos. A licitálás során nem lehet biztosan tudni, hogy mennyiért fogja megnyerni az ingatlant. Ezen kívül az árverésen vásárolt ingatlanra nem vonatkozik a szavatosság.

 
A NAV időről időre szervez árveréseket. A legfrissebb hivatalos árverései az alábbi linken érhetőek el, ahol házak, autók, műszaki dolgok kerülnek kalapács alá.
A link: ITT