hazfelujitasPefr




videók bemutatják azt a helyet, ahol a bőrönd volt elrejtve, hogyan jutottak oda, és mit találtak, amikor kinyitották.

Egy nő a közösségi médiát használta, hogy elmeséljen, három részben, egy legalábbis érdekes történetet. A TikToker elmagyarázza a videókban, hogy ő és párja nemrégiben egy 1960-as évekbeli régi házba költöztek. Amikor a pár elkezdte felfedezni a helyet, két ajtó és egy függöny mögött egy rejtett teret találtak.





Mivel a hely kicsi volt, és nagyon kíváncsiak voltak, hogy többet megtudjanak, a duó úgy döntött, hogy bemászik, hogy megnézzék, mi van odabent, amíg el nem értek egy olyan területre, ami zárva volt. Itt találta meg a nő a segítségével egy zseblámpával egy háttérbe rejtett ezüst bőröndöt, és természetesen izgatott volt látni, mi van benne.

“Nem gondoltuk, hogy egy hulla lenne. Nem voltak nyilvánvaló jelek, mint például nincs borzalmas szag, és nincsenek légyek sem”, magyarázta a nő a klipben. Végül a pár elérte a bőröndöt, és azonnal kinyitották, hogy ellenőrizzék a tartalmát.

A bőröndben egy kisebb bőrönd volt, és benne egy tárgy, ami meglepte és megijesztette a párt: “A bőröndben egy furcsa babával találkoztunk, úgy értem, ez nem valami egy horrorfilmől vagy szokatlan dolog, de tényleg egy furcsa baba. Úgy gondolom, hogy egy gyűjthető tárgy lehet”, mondta a nő. “Nem igazán tudom, hogy mit érzek ezügyben, de itt van egy közelkép a nagyon zavarba ejtő babáról. És a kutyám sem tűnik túl lenyűgözöttnek.”




A történet gyorsan virálissá vált, és már több mint 2 millió megtekintést ért el azóta, hogy megosztották; az internetezők, akárcsak a ház tulajdonosa, kíváncsiak voltak a babára: “Eladja a házat… kettős védelem alatt állt egy okból”, kommentálta az egyik; “Nem, ők azért zárták be oda, most léptünk be a 2024-be, kérlek, tedd vissza”, mondta a másik.

O post Házfelújítás közben egy nő egy rejtélyes bőröndöt talál, és elborzad, amikor rájön, mi volt benne apareceu primeiro em Tudo do Bem.

videót itt  nézheted meg