lottonyertes callie




Az Egyesült Királyság legfiatalabb lottónyertese 1,8 millió fonttal lett gazdagabb! A nyeremény átvételet után ápolónak tanult!





Callie Rogers élete drámaian megváltozott, amikor 2003-ban 1,8 millió fontot nyert a lottón, ami csaknem 2 millió eurónak felel meg. Az akkor 16 éves lány nevelőszülőknél élt, ám mára már semmi nem maradt a nyereményéből.

Nagy-Britannia egyik legfiatalabb lottónyertese elárulta, hogy azt tervezi, hogy átképezze magát ápolónőnek.

A jelenleg négygyermekes családanya azóta már elköltötte a nyereményét, bejutott a Central Lancashire-i Egyetemre, ahol ápolónőnek tanult.




“Ha időt szakítunk és azon dolgozunk, hogy jobb emberré váljunk, ez a legkifizetődőbb az életben. Nagyon büszke vagyok magamra, és arra, hogy a családomnak biztosítani tudom a jövőt és a megélhetést” – mondta a nő.

A fiatal lány még szerencsés volt, de a lottózás alsó korhatárát azóta 16-ról 18 évre emelték.

“Túl fiatal voltam akkor, borzasztóan szorongtam az új helyzetektől és ismeretlen emberektől való találkozástól. Állandóan az járt a fejemben, hogy mit gondolnak rólam mások. Életemben sokszor és sokan bántottak már” – mesélte a lány annak idején.

Azt is elmondta az ITV This Morning című műsorban, hogy az életmódjában bekövetkezett drámai változás miatt depressziós lett, és öngyilkossági hajlamai is voltak.

Callie rengeteg pénzt költött bulizásra, ruhákra, kozmetikai műtétekre és 500.000 fontot ajándékokra barátoknak és családtagoknak.

“16 éves koromban teljesen másképp gondolkoztam, még csak egy gyerek voltam, és egyik napról a másikra felnőtté kellett váljak” – mondta.

“Nem értettem a pénzhez, és abba se tudtam belegondolni, hogy egy ekkora összeg mekkora változást hoz az életembe. Teljesen ismeretlen emberek akartak hirtelen barátkozni velem, aztán eltűntek az életemből. Azt akartam, hogy mindenki szeressen, de a pénz miatt megromlott a kapcsolatom a barátaimmal és a családommal. Túl sok volt ahhoz, hogy meg tudjak birkózni vele” – mesélte a nő.