2baratno123




Megindult az esküvőszezon! Az egyik legfontosabb pillanat egy pár életében, amikor az oltár előtt kimondják az igent, majd megindul a “boldogan éltek, amíg meg nem haltak” történet. Azonban nem minden úgy van, mint a mesékben.





A 35 éves Marco Santo Silva 2012 óta férj és feleségként él együtt párjával, Danielával. Azonban a házasságuk egyáltalán nem szokványos.

Marco 2 évvel ezelőtt egy céges bulin ismerkedett meg két nővel, Jessicával és Kamillával. A vonzalom szinte kézzel tapintható volt a három ember között. A férfi már egy jó ideje nyitott házasságban él, úgyhogy kitalálta: szeretne újból nősülni. Ez sem lenne egy extrém dolog, hiszen elválna Daniellától és elveszi valamelyik új kedvesét. Ő azonban szeretné, ha mindkét lányt elvehetné és még a korábbi kedvesével is megmaradna a házassága.

Ez már így is eléggé nyakatekert. A dolgot súlyosbítja, hogy Marco-nak van már két gyermeke is. Állítólag az apa extrém kapcsolatai nem befolyásolják a gyerekek mindennapjait. Sőt! Marco további trónörökösöket is szeretne.




“Daniella és én 2012 óta élünk nyitott házasságban. Két lányunk is ez idő alatt született. 4 és 7 évesek”

“Jessicával és Kamillával nem ugyanazon a bulin futottunk egymásba, de én egyből bemutattam őket egymásnak. Fantasztikus harmónia van hármunk között. Nagyon ritka az ilyen. Mi azt szeretnénk, ha ez egy jó, háromfős kapcsolat lenne.”

“Külön-külön folytatok szerelmi viszonyt a két nővel. Ők egymáshoz nem vonzódnak, de jóbarátok.”

“Mindegyikünk családja támogatja a különleges kapcsolatunkat. Még a gyerekeink is teljesen nyitottan állnak a dologhoz. Persze vannak, akik kritizálják, hiszen sokak szerint ez teljesen elképzelhetetlen és elfogadhatatlan”

“Amikor hárman elmegyünk valahova, akkor azt veszem észre, hogy a pasik irigykednek rám. Sokan szeretnének egy ilyen párkapcsolatban élni, de a konzervatív szellem szerint ez lehetetlen.”

Marco, Jessica és Kamilla szeretnénk bizonyítani a világnak, hogy egy ilyen furcsa párkapcsolat is remekül működhet.

“Számunkra ez pont olyan, mint másoknak a monogámia. Három emberről van szó, akik megértik, szeretik és segítik egymást a mindennapokban. Szerelmünk nagyon stabil alapokon nyugszik. Erre könnyedén lehet jó kapcsolatot építeni.” – mesélte Marco.