23evescsaj62evesferfi000000




A szerelem nem ismer határokat. Szerelmük nem mindennapi története miatt igencsak megosztja az internetezőket az a páros, akik állítják: mindössze egy óra ismeretség elég volt ahhoz, hogy menthetetlenül egymásba szeressenek.





A 23 éves modell, Willow a Tinderen ismerte meg a 62 éves Davidet – a jobbra húzás nagyjából elég is volt ahhoz, hogy tudják: őket bizony egymásnak teremtette a sors. Ennek már pár hónapja. A férfi azt mondja: a nála 39 évvel fiatalabb Willow az első és egyetlen, akivel randizni ment a Tinderről. Egészen hihetetlen volt, ahogy összekapcsolódtunk. Én azonnal belehabarodtam – mondta David a Truly videójában, amit a 24.hu talált meg. Első randijuk óta elválaszthatatlanok Willow-val. Együtt járják a világot, és jobbnál jobb éttermekbe ülnek be.

Bár románcukról szívesen beszélnek, sokan ítélkeznek felettük a köztük lévő nagy korkülönbség miatt. Willow sokak szerint csak egy aranyásó. Mint mondják, ők tudják, mi az igazság: nem adnak mások véleményére, szerelmüknek semmi sem szab határt.