csecsemothagytakot 4




A kép illusztráció

Olvasónk elmondása alapján, egy nő a lakásához közeli kisboltba ment, hogy a szokásos, napi bevásárlását megejtse. Az illető, aki a történetet megosztotta lapunkkal, azt mesélte, hogy a nő egy idő után észrevett egy babakocsit, ami a bolt közepén állt.

Az elmondás szerint a nő úgy volt vele, hogy valaki csak figyel a babakocsira, ezért eleinte nem foglalkozott vele. Miközben begyűjtötte az általa keresett termékeket a bolt polcairól, többször is elment a babakocsi mellett, de nem látott senkit a közelében. Mivel egyre gyanúsabb lett neki, hogy senki nem jár arra, gondolta ránéz.

Mikor befejezte a vásárlást, úgy volt vele, hogy mindenképpen meg akarja tudni, mi vagy ki van a babakocsiban, ezért szólt az egyik eladónak, hogy nézzék meg. Amit ekkor látott, azt valószínűleg soha nem felejti el. A babakocsiban ugyanis egy újszülött csecsemőt talált.





A nő a bolt személyzetével karöltve egyből keresni kezdte a kisgyermek szüleit. A szülők addigra már fizettek is és készültek elhagyni a boltot, azaz majdnem elhagyták a gyermeket. Végül az eladók mentek utánuk.

Elképzelhető, hogy mindez azért következett be, mert a másik, óvodáskorú gyermekükkel voltak elfoglalva.

Mindenesetre tény, a malőr után igyekeztek minél előbb eltűnni a vásárlók szeme elől. Olyat valószínűleg már te is hallottál, hogy egy gyermek elkószál és egy rövid időre eltűnik a szülei közeléből. Akármennyire is figyel oda a szülő, ilyen sajnos előfordulhat. Olyanról viszont nem valószínű, hogy hallottál, hogy egy kisbaba babakocsistól „szökjön meg”.

Forrás