20evesup




Húsz évvel apja halála után, 32 éves Freya Rosati az Egyesült Királyságból megható levelet kapott tőle az esküvőjén.





2002-ben Philip Hargreaves, Freya apja, tartós emésztési problémákkal küzdött, és egy sor orvosi vizsgálat után kiderült, hogy terminális nyelőcsőrákja van, mindössze hat hónapja van hátra.

Mivel erős kapcsolat fűzte lányához, Philip úgy döntött, hogy kilenc levelet ír, amelyeket Freya élete során megkap. Nyolc ilyen levelet születésnapjaira kapott, és egy különleges levelet írt az esküvőjére.

Philip 53 évesen halt meg, amikor Freya mindössze 11 éves volt. Az esküvő napján, az összes év után, Freya anyja felolvasta az apja által írt levelet, könnyeket csalva mindenki szemébe.




A levél mellett Freya egy gyémánt nyakláncot is viselt, amit apja ajándékozott neki, így még jelenvalóbb volt az esküvőjén. Íme, mit tartalmazott a levél:

“Bárcsak ott lehetnék melletted, a világ legbüszkébb apja, hogy elvezesselek az oltárhoz a férfihoz, akit szeretsz, és a te életed következő fejezetébe. Ma a te napod van; élvezd minden pillanatát. Nevetgélj és sírj. Légy boldog és magabiztos. Nézz szembe minden kihívással. Sikerül majd az életetek együtt. Az élet egyik legbüszkébb pillanatait okoztad nekem humoroddal, intelligenciáddal, megértéseddel és gondoskodó természeteddel. Soha ne változz. Örökké szeretlek, Apa.”

levelO