anyalanyunoka 1




Bomba formának örvendenek.





Szerencsésnek mondhatja magát az az anya-lánya-unokája trió, akik olyan jó géneket örököltek, hogy az idegenektestvéreknek nézik őket. Sokan úgy vélik, hogy sugárzóan gyönyörűek egymás mellett; ezt részben a rendszeres testmozgásnak és az egészséges étkezésnek köszönhetik. A sport szeretete minden bizonnyal a nagymamától, Lesley Maxwelltől ered, aki bár 65 éves, jóval fiatalabbnak néz ki a koránál. 

A testépítő nagymama kirobbanó formának örvend, ezért nemegyszer előfordult már, hogy lánya, Vanessa Christofi testvérének nézték őt. Ha a 22 éves unokája, Tia Christofi mellé áll, akkor is megesik az ilyesmi, pedig több évtized köztük a korkülönbség.

Az embereket sokkolja, amikor megtudják, hogy többunokás nagymama vagyok, de szerintem ez azért van, mert nem gyakran hallani olyan nagymamáról, aki súlyzós edzéseket végez, és keményen gyúr bicepszre is.




– mondta Maxwell, aki szerint az edzésnek köszönheti fiatalosságát, ezért mindenkinek csak ajánlani tudja azt.

Lányával és unokájával gyakran edzenek együtt.

Mindig meglepődnek, amikor kiderül, hogy egy család három generációja edz együtt. Hálás vagyok, amiért ilyen a családom, és szerencsésnek érzem magam, hogy bátran benyúlhatok a lányom és az unokám szekrényébe, mert egy a méretünk

– magyarázta a fitnesznagyi, aki nagyon inspirálja unokáját.