megcsalta790




Videón látható, ahogy egy fitnesz influencer betöri a barátja szélvédőjét a piros lámpánál, amikor rájött, hogy ő vezeti. 





Senki sem szereti, ha elárulják. Gyomorszorító, szívszorító élmény, ami az emberek bizonytalanságából táplálkozik, és életre szóló traumát hagy bennük.

Amikor egy nő rájött, hogy a barátja megcsalja őt, valami még fájdalmasabb dolog érte: rájött, hogy nő egy bizalmas barátja. Ez a felismerés még nagyobb szívfájdalmat okozott, ami heves reakcióra késztette a nőt.

A híres fitnesz influencer, Sydney Taylor észrevette, hogy a barátja autója mellett áll az úton. Amikor megfordult, hogy megnézze, ő az-e, meglepődve vette észre, hogy egy másik nő vezet.




Nem akármilyen másik nő vezette az autót. Egy barátja volt a belső köréből, akit a nap 24 órájában szívesen látott otthonában.

Kiszállt a kocsijából, a barátja kocsijához ment, és elkezdte csapkodni az ablakot, felugrott a motorháztetőre, és dörömbölt a szélvédőn. A bámészkodók meglepődve látták az esetet, és elkezdték rögzíteni.

Taylor néhány másodpercig dühösen ütötte az autót, fel-le ugrált a motorháztetőn, és végül még a szélvédőt is betörte.

Amikor a lámpa zöldre váltott, és Taylor még mindig az autó ablakán dörömbölt, a másik nő elviharzott, és vissza sem nézett. Az influencer ezután visszatért a kocsijához.

Sydney  megvédte a tetteit

A videó rövid időn belül felkerült az internetre, és kontextus nélkül terjedt. Az emberek azt feltételezték, hogy közúti dühöngésről van szó, míg mások szerint a nő valamilyen szerek befolyása alatt állt.

Akik ismerték őt azt gondolták, hogy a szteroidhasználat okozta az erőszakos reakcióját. Miután hagyta, hogy az emberek beszéljenek és feltételezzenek, Taylornak végül elege lett, és úgy döntött, hogy megszólal.

Taylor egy Instagram-videót tett közzé, hogy megvédje magát a történtek miatt. Tisztázta, hogy ez nem közúti dühroham vagy szteroid düh volt – ez egy árulás volt.

“Ez nemközúti dühroham vagy szteroid düh volt” – mondta a videójában. Az emberek azt feltételezték, hogy szteroidokat szedett, mivel Taylor versenyszerű testépítő, fürdőruhamodell és fitneszedző.

Elárulta, hogy az emberek által a vírusvideón látott reakciót közeli barátja és párja árulása okozta. A háta mögött találkozgattak egymással. Megdöbbent, nem gondolta volna, hogy a hozzá legközelebb álló két ember képes ilyet tenni vele.

A fitnesz influencer számára nem kellett egyértelműbb bizonyíték az árulásukra, mint hogy a másik nő fényes nappal használta az autóját. Az esetről beszélve tovább magyarázta:

“Nyilvánvalóan bármikor szívesen látott az otthonomban, és ezt kihasználta, és amikor elém húzódott, az ő autójában.. akkor azt gondoltam, hogy tényleg?!”

 

Taylort bántotta, hogy valaki, akit az egyik legközelebbi barátjának tartott, képes volt ilyet tenni, különösen egy olyan férfival, aki az életének lényeges része volt. Úgy érezte, hogy a reakciója illett a helyzethez, amibe csöppent.

Úgy gondolta, hogy a magyarázat egyszer s mindenkorra megállítja az embereket, hogy ne menjenek utána. Ez azonban nem így történt, és az emberek a videója kommentszekciójában tépelődtek, hogy támogassák-e őt vagy sem.