hisztislanyok




A kép csak illusztráció!





A te kisgyermekeid is mini hisztitornádóvá válnak? Nos, ne félj, mert van egy okos trükk, amivel helyreállíthatod a békét és a kacagást otthonodban! Köszönjük Alivia Cromartie-nak, egy anyukának, aki egy egyszerű és szórakoztató megoldást talált ki a sikolyok és könnyek megállítására. Szóval, mondj búcsút a hisztinek, és köszöntsd a végtelen vihogást ezzel a gyors trükkel.

Egy amerikai anyuka, Alivia Cromartie okos szülői trükkel tarolta le az internetet. Instagram-videójában, amely vírusként terjedt el, Alivia azt állítja, hogy ez a technika „Minden alkalommal működik”! És úgy tűnik, igaza van, hiszen kislánya a zseniális anyai tettnek köszönhetően pillanatok alatt könnyekből mosolyra fakad.

Az ő trükkje, amivel bármilyen hisztit megállíthat




A kisgyermek megnyugtatásának és a hisztije eloszlatásának titka, hogy „szaladgáljunk” a gyerek körül, például energikusan fussunk körbe-körbe körülötte. Ahogy Alivia maga mondja a videó feliratában: „Így kell gyengéd szülőnek lenni, amikor a kisgyermeked az összeomlás szélén áll…!”. A lánya figyelme azonnal elterelődik, és nem tudja abbahagyni az anyukája nézését.

A videó elején azt látjuk, hogy lánya zavartan néz ki és sír, miközben Alivia elkezd körülötte szaladgálni. Ahogy folytatja a körbefutást, a lánya abbahagyja a sírást, és mosolyogva figyeli az anyukáját, Alivia pedig néha meglepi őt azzal, hogy átugrik a feje fölött. Végül a hiszti feledésbe merül, és a könnyek mosollyá válnak, miközben összebújnak.

Persze az, hogy a szülők megosztják a világgal a tippjeiket és trükkjeiket, hogy segítsenek egymásnak a nehéz helyzetek elsimításában, nem újdonság. De sok közülük nagyon hasznos, különösen az első gyermekes szülőnek