16 o háromnejü1-INSTAGRAM

Nick Davisnek három felesége is van / Fotó: Instagram

Az ágyban teljesít naponta szolgálatot, ezért nem féltékenyek az asszonyok.

A mennyben érzi magát egy amerikai férfi, akinek három felesége van. A 39 éves Nick Davis főállású férjnek számít, ugyanis állítása szerint nem is kell dolgoznia, az asszonyok eltartják. A 38 éves April, a 25 éves Jennifer és a 22 esztendős Danielle is dolgozik, amíg ő a két gyermekre vigyáz otthon és arra trenírozza magát, hogy a három nőnek éjszakánként megfelelően a kedvében járjon. Ami pedig számára a legjobb, hogy az első feleségével, Aprillel választották ki a másik két nőt, akik a családjuk tagjai lettek. Így aztán nincsen féltékenység és veszekedés.

 

Tavaly pedig Danielle is feltűnt a színen, vele lett háromtagú a háremem. Bár igazából inkább az én királynőim irányítanak, nekem annyi a szerepem, hogy az otthoni dolgokat megoldjam a gyerekekkel és mindenkit ellássak. Persze az „éjszakai műszakot” is teljesítenem kell az ágyban, de ez egyáltalán nem esik nehezemre. Szeretem ezt a három nőt, nem is tudnék különbséget tenni közöttük.


Tökéletes a harmónia a furcsa családban / Fotó: Instagram

Nem is kell, hiszen ebben az igencsak modern, furcsa családban nyoma sincsen a féltékenységnek és az intrikának. Tökéletes a harmónia a hölgyek elmondása szerint is.

Nick egy fantasztikus pasi. Mindhármunkat egyformán szeret, mindig mindenkinek igyekszik a kedvé­ben járni. A féltékenységnek nyoma sincsen. Persze ehhez az is hozzátartozik, hogy az ágyban is mindenki megkapja, amire szüksége van

– ismerte el őszintén az első feleség, April.

Sokan irigylik a háromfeleséges főállású férjet, a közösségi oldalán rengetegen írnak neki, hogy ossza meg a titkát, hogyan csinálja ezt.

– Ez a manus a legnagyobb király, három felesége van és nem is dolgozik, az én párom folyamatosan féltékenykedik, pedig itt a példa, így is lehet élni – jelentette ki Nick egy őszinte tisztelője.

Nálunk tilos a poligámia

A magyar törvények tiltják a többnejűséget. Ugyanis a hatályos jogszabályok szerint, aki házasságának fennállása alatt újabb házasságot köt, vagy aki házas személlyel házasságot köt, az 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Forrás