opitzbarbi 7722365842959279069 n

 

Opitz Barbi varázslónak tanul: mágia és spiritualitás a mindennapokban

Opitz Barbi, a népszerű énekesnő, a TV2 "Titkok Ramónával" című műsorban mesélt arról, hogy február óta mágiát tanul. /Az elmúlt két évben több szempontból is átalakuláson ment keresztül, és a spiritualitás egyre fontosabb szerepet kapott az életében\./

A beszélgetésben Opitz Barbi nyíltan beszélt arról, hogy mindig is érezte, hogy az emberek sokkal többre képesek, mint amit általában gondolnak magukról.
Barbi elmondta, hogy a spiritualitás különböző területei, például az asztrológia és a mágia is érdeklik, de kifejezetten az energiák tudatos irányítása fogta meg.

Február óta tanulja, hogyan használhatja az energiákat az élet különböző területein, legyen az pozitív vagy negatív mágia.
Az énekesnő azt is megosztotta, hogy bár sok fiatal számára inspirációt jelent, az ismertségnek megvannak az árnyoldalai is. A közösségi média kommentjei gyakran nyomasztották, és egy időben annyira foglalkozott velük, hogy ez rombolni kezdte az önbizalmát.

Egy különösen ijesztő esetet is felidézett, amikor egy 18 éves fiútól kapott halálos fenyegetéseket, amit végül kénytelen volt jelenteni.
Opitz Barbi ezen megpróbáltatások ellenére hálás, hogy példakép lehet, és továbbra is arra törekszik, hogy mind a zenében, mind a spirituális fejlődésben újabb és újabb szintekre lépjen.