pataky 630595745710 n 678x381

Pataky Attila, az Edda frontembere, ismét különleges kijelentésekkel állt elő a Tények egyik műsorában. A zenész azt állítja, hogy ő valójában 63 ezer évvel ezelőtt született, és azóta már több ezer életet élt le. Szerinte a reinkarnáció teljesen természetes folyamat, amelyet csak azért nem ismer el a társadalom, mert valamikor „valamelyik zsinat kivette” a Bibliából. Pataky szerint nem véletlen, hogy ő már több különböző életet is leélt Erdélyben és Horvátországban, sőt, meggyőződése, hogy saját sírjánál is járt már.

A zenész, aki közismerten kormánypárti nézeteiről is ismert, úgy véli, hogy a földönkívüli élet létezése tagadhatatlan tény. Kijelentése szerint „ha valaki tájékozatlan, attól még nem ő az okos”, és úgy gondolja, hogy a földönkívüliek valóban léteznek, sőt, gyakran látogatják a Földet. Pataky Attila szerint a Men in Black című film „csak a jéghegy csúcsa”, mert az ott bemutatott események valóságosak. Szerinte a földönkívüliek számtalan embert, akár milliókat is hoznak-visznek a Földre és onnan el.

A Tények 9 perces műsora, amelyben Pataky Attila is megszólal, egy különleges látásmódot mutat be, amely talán még a műsor készítőit is zavarba ejtette. Nehéz eldönteni, hogy a Tények ezzel a résszel parodizálni próbálta az ufóhívőket, vagy komolyan gondolták Pataky állításait. A műsorból azt is megtudhatjuk, hogy a földönkívülieket „látták lent, mellett, mögött, alul, de a legtöbbet mégis fent”. Ráadásul még egy földönkívüli is nyilatkozik a műsorban, ezzel egy új szintre emelve a témát.

 

forrás