bockorgaborboroslajosFzQLozQGe3gABoTAF 678x381 1

Bochkor Gábor is megszólalt Boros Lajos halálhíre után. A rádiós egy rövid és szomorú bejegyzést osztott meg a közösségi oldalán, amelyben búcsúzik régi kollégájától és jó barátjától.

A Blikk is beszámolt róla, hogy életének 77. évében elhunyt Boros Lajos, a hazai rádiózás egyik legikonikusabb alakja.

A rádiós évek óta súlyos betegségben szenvedett, egy több hetes kómát és az azt követő, hónapokig tartó rehabilitációt is túlélte, idén augusztus 8-án csütörtökön azonban a szervezete feladta a harcot. Haláláról a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége adott hírt.

Bochkor Gábor és Boros Lajos hosszú éveken át dolgoztak együtt a rádiós szakmában, sokáig ők voltak a magyar hallgatók kedvencei.

Legismertebb közös projektjük a Bumeráng című műsor volt. Az utóbbi években már kevesebbet lehetett őket együtt látni, ám kétségtelen, hogy Bochkort így is mélyen érintette a tragikus hír, különösen azért, mert a rádiós nemrégiben vesztette el az édesanyját is.

Bochkor röviden búcsúzott
Bochkor egy rövid, ám annál szívhez szólóbb bejegyzést osztott meg Boros halálával kapcsolatban. Egy fotót posztolt, amelyen a rádiós mosolyog, s a következőt írta hozzá:

Isten veled, Lajos!

 

Forrás