kuakskent 2024 07 12T131323

Korábban teológiát és filozófiát is tanult, edzői képesítésével lehetne testnevelőtanár is. 17 éves gyermekét egyedül neveli, elképesztő akarata, kitartása és irigylésre méltó felfogása van az életről.

Könnyfacsaró életutat tett meg Nagy Béla, egykor kétszeres olimpikon. Az 59 éves férfi világ- és Európa bajnoki induló, többszörös magyar bajnok szabadfogású birkózó. Hatodik éve teljesít szolgálatot kukásautón – adta hírül az rtlklub.hu.

Elmagyarázta, hogy éppen olyan munkáról van szó, mint bármely másik, és közöttük is nagyon sokan kifejezetten okosak, tanultak, és ahogy más helyeken, itt is akadnak, akik nem annyira. De a munka az munka, és tisztességes foglalkozá

Azt mondta, amikor először posztolt egy fotót arról, hogy itt dolgozik, volt, aki azt hitte, viccel, más elfordította a fejét, amikor összefutottak. Béla viszont sosem szégyellte a fizikai munkát.

Bár edzői képesítésével lehetett volna testnevelőtanár, tanítónak is jelentkezett, azt mondta, nem voltak megfelelőek a feltételek, hogy elvállalja a munkát. Elvált a feleségétől, és egyedül nevelte akkor 17 éves lányát.

Elgondolkoztató, és inspiráló szavait érdemes meghallgatni.

Az RTL Klub/Fókusz című műsorában mesélt életéről, és arról, hogy miért szeretett volna kukásautón dolgozni

 
 forrás