suzyy 678x381
Királyvári Zsuzsanna az egyedülálló anyukák mindennapjait éli -írta meg a Ripost. Néha meglepődik azon, kislánya milyen gyorsan nő, el sem hiszi, hogy már a kamasz korba lépett.

Elárulta azt is, hogy Jolly és közte lévő problémák sosem hatottak ki gyermekük életére.

„Zsuzsika a legnagyobb csoda az életemben! Hála Istennek, szeret iskolába járni, és a tanulás sem okoz neki gondot. Nem tartozik a legszorgalmasabbak közé, de nagyon gyorsan tanul, okos nagylány, a bizonyítványa most is kitűnő lett.”

A mindennapjait úgy éli, mint minden más korabeli tinédzser: egyre inkább növekszik a magánszférája, de ez teljesen természetes ebben a korban.
„A nyilvánosságot viszont nem szereti, a szereplésektől is elzárkózik” – mondta el Suzy.

„Zsuzsika tizenkét éves, a szó klasszikus értelmében már nem is gyerek. Ezt még nekem is szoknom kell. Őt már a csajos dolgok érdeklik, meg a barátnők. De amúgy a kislányomat mostanában és kisebb korában sem bántották sosem, nem adott rá okot. Átlagos gyerekként élte az életét még akkor is, amikor több alkalommal szerepelt velünk a televízióban vagy épp az újságokban” – büszkélkedett a Ripostnak.

Nyitottan állok a párkapcsolat lehetőségéhez

Ez viszont nehézségeket okoz, hiszen elmondja, ismert emberként ez nem egyszerű.

„A randizgatás ismert emberként nehezebb, de egyáltalán nem zárkózom be, teljesen nyitottan állok a párkapcsolat lehetőségéhez, ha jönnie kell, akkor jönni fog. Boldog lennék, ha valakivel megoszthatnám az életemet, az örömöket és a problémákat” – mondta a Sorry! Magazinnak adott interjúban.

„Nincs ideálom. Valamilyen szinten fontos a külső, és nyilván az sem baj, ha a korkülönbség hat-hét évnél nem több köztünk, de ezek egyike sem kötelező jellegű.”

A szerelem olyan érzés, aminek nem lehet parancsolni: ha eltalál Ámor nyila, akkor szerintem sodródni kell az érzéssel.

„Én ilyenkor hagyom, hogy vigyen magával az ár. Az udvarlást szeretem, annak minden pillanatát megélem. Azt hiszem, az apró meglepetések teszik izgalmassá. Nincs megírt forgatókönyv, de jó, ha egy férfi magabiztos, és tudja, hogy mit akar. És persze az sem baj, ha van humora” – mesélte Suzy.