kaminonnalutkozott n 678x381




A Back II Black énekesét nagyon megviselte a baleset, amiről most először mesélt részletesen.





Bebe egy interjúban idézte fel a balesetet. A beszélgetés alatt felmerült a kérdés, hogy mi volt élete során a legelvetemültebb ötlet, így felelt:

Az, hogy beszálltam az egyik haverom mellé főiskolás koromban az autóba. Nagyon régen volt, a fősuli legelején. Elhoztunk egy kivetítőt, amit a gólyabálon használtunk. Már odafele kicsúsztunk a szántóföldre.

Hirtelen nagy mennyiségű hó esett, nem voltak ideálisak a körülmények. Már az első kicsúszás figyelmeztető jel volt, de nem vettük figyelembe – magyarázta az énekes, majd így folytatta: 




A buli után aztán megint kocsiba szálltunk és indultunk vissza a kivetítővel… Megint megcsúsztunk az autóval, és paff…. Balesetet szenvedtünk. Egy kamionnal ütköztünk frontálisan.

Mázlim volt, azt kell mondjam, hogy az égiek figyelnek rám. Bebe azt mondta, hogy élete legnehezebb életszakasza következett ezután.

Másfél évig tartott, mire abban a formában, ahogy most vagyok, járni tudtam. Több operáción estem át.

 Na, az egy őrültség volt, nem kérdés. Azóta egyébként nem nagyon ülök be más mellé. Ha megyünk fellépésre, akkor is általában én vezetek, nem szeretem a kontrollt kiengedni a kezemből. Mert, ha történik valami, legalább egy picike ráhatásom legyen a dolgokra.

forrás