szello 600x381




Az RTL Híradójának megnyerő arca, Szellő István és a Barátok Köztből ismert Gubík Ági színésznő kapcsolatát mindig is homály fedte, de a sztárpár most végre néhány részletet felfedett az életükből, sőt, arról is meséltek, hogyan találtak egymásra.

Szellő István tudta, hogy Gubík Ági felvidéki származású, így megismerkedésükkor azonnal megtalálták a közös hangot a szláv nyelvek iránti szeretetükön keresztül. A humor, a sport és a kultúra szeretete csak még jobban összekovácsolta a párt.





Azóta sem tágítanak egymás mellől, és habár sokszor felröppentek a szakítás hírei, a színésznő mindig határozottan cáfolta ezeket a találgatásokat.

„Nem vagyok kapcsolatfüggő, egyedül is jól érzem magam. Vízöntő a csillagjegyem, ebből következően nem vagyok féltékeny sem. Inkább rám szoktak féltékenykedni a szabadságvágyam miatt” – nyilatkozta korábban Ági, aki szerint a tökéletes párkapcsolat az, ahol lehet egyszerre kislány és a végzet asszonya. A sztárpár az elmúlt nyolc évben mindössze egyszer kockáztatta meg a nyilvánosság előtti megjelenést, és azóta sem hallani róluk sok hírt, ám egy biztos: a szerelmük lángja tovább lobog!

Szellő István és Gubík Ági már 2015 óta egy párt alkotnak!

A párról készült fotót EZEN A LINKEN nézheted meg: