szerencsekerek kasza tibi tv2 678x381




Kasza Tibi ezúttal sem bírt magával, Faragó András gyermekkori történetét is megosztotta a Szerencsekerékben.





A Szerencsekerék tulajdonképpen minden hátulütőjével együtt is egy izgalmas kis műsor. Lehet, hogy Kasza Tibi műsorvezetési stílusa sokakból ellenérzést vált ki, hogy túl nagy hangsúly van a bolondozáson és kevesebb a vetélkedésen, illetve hogy maguk a feladványok sem mindig olyan izgalmasak, de az biztos, hogy a TV2 stúdiójában mindig történik valami izgalmas.

Néha mindenki legnagyobb meglepetésére nem a sztárjátékosok vagy Kasza Tibi szolgáltatja a legszórakoztatóbb pillanatokat, hanem egy civil játékos mond olyat, amitől aztán elhűl a levegő. Van, hogy egyszerűen a játékosok történetei olyan abszurdak, hogy arról úgy érezzük, nekünk is számot kell adnunk, nem véletlenül szentelünk sok cikket a Szerencsekerékenk.

Na most ilyen érdekes pillanatból ezúttal sem volt hiány a műsorban. A Szerencsekerék egyik legizgalmasabb része, mikor valaki a cserére pörget, mivel ilyenkor a játékosnak azt kell eldöntenie, hogy kivel cserél. Mikor az adott játékosnál van a legmagasabb összeg, tulajdonképpen arról kell dönteni, hogy kinek ajándékozza el, ilyenkor nem ritkán óriási pszichológiai hadviselésbe kezdenek a felek.




Van azonban ennél jóval egyszerűbb eset is, mikor nyilvánvaló, hogy kinek az aktuális nyereményére cserél a játkos, hiszen neki van a legkevesebb. Így lesznek az elsőkből utolsók. A mostani adásban azonban egymás után záporoztak a csere feliratú hasábok a szerencsekeréken. Szilvi épp másodízben szedte el a legnagyobb összeget, több mint 3 millió forintot, mikor Andi is pörgetett, és az összeg bizony nem sokáig maradt Szilvinél.

Kasza Tibi ekkor dobta be, hogy ő most már tranzakciós díjat fog szedni, annyi itt a csere: