ordognora 1 2




Sokan fognak elszomorodni a TV2 döntése miatt, ugyanakkor biztosan lesznek olyanok is, akik üdvözlik a csatorna változtatását.





Ahogy arról korábban mi is hírt adtunk, a héten véget ér a Sztárok a reptéren 2. évada, és jövő héttől Till Attila vadiúj műsora, a Kincsvadászok című reality váltja Body Sylviéket.

Erről ugyancsak beszámoltunk korábban, az RTL Cápák között című befektetős reality műsora könnyen konkurenciát találhat magának ebben az új formátumban, igaz egyszer sem fognak találkozni, hiszen a cápák hétvégén, a műkincskereskedők pedig hétköznap ültetik majd a TV elé a nézőket.

Jövő héttől tehát úgy áll a dolog, hogy a Szerencsekerék változatlan időpontban kerül a képernyőre (19:55), utána viszont nem a Sztárok a reptéren, hanem a Kincsvadászok fog következni (21:45), amihez a csatorna nagy reményeket fűz.




Eredetileg úgy volt, hogy a késő esti műsorsávba a csatorna aranytojást tojó tyúkját, Ördög Nórit küldik, aki szinte minden műsorával sikert sikerre halmoz.

Legutóbb az Ázsia Expressz is kimagasló számokat produkált, de nem kevésbé volt sikeres a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című vetélkedő, aminek az első két évada még 2017-ben került adásba, aztán tavaly a 3. évad is nagyot szólt.